0 oy
469 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,532 puan) tarafından

image

kızımın domatesleri cok sever ama dayanamadım ekmekte peynir varrr tulum

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeme kiz bebekin rızkını;)
(2,532 puan) tarafından
3tanecik kız dayanamadım alırım ona yne
tarafından
Artık tadı yok kiz onların ben almiyom;)
(2,532 puan) tarafından
Kız bu gğzelmişti bazıları sulu sulu Ogün salkım domates aldık soktan Allah'ım nasıl guzel yaz domatesi
tarafından
Kız ben çok alırdım şok biraz uzak bin yada a10q den aliyodum da almiyom artık ammmannn;))
(2,532 puan) tarafından
Hormonlu wlla gğzelde olsa
-Reklam-
0 oy
(255 puan) tarafından
Afiyet olsun canım :)
(2,532 puan) tarafından
Saolcnmmmm
0 oy
(53 puan) tarafından
Bende aynı sekil emziriyorum acıkıyorum, normalde portakal gaz yapar diye yemem ama demin canım bi çekti kalktım portakal sıktım sarmayla beraber mideye indirdim valla:D
(2,532 puan) tarafından
Of offf sarma mı bıara cok yapardm ay bi arkadasta pazı bulmuş kısın olurmu pazı bide ben bu kızımda herseyı yiyorm portakal nar mandalına sıktım içtim wlla napym canm cekıo smdide esim kalk sen acıktım yapta ye yatma ac ac dedi afiyt bal olsn sanada mideye indrdim derken bile nasl istaha geliom
0 oy
(140 puan) tarafından

bende aynı durumdayım. resmen elim ayağım dolaşıyor acıkınca :) emzirmek ten normaldir diye düşünüyorum :angel:

(140 puan) tarafından
ben 67yim.55olsam keşke :)
(2,532 puan) tarafından
Ay iyisin aslnda kac boyun
(140 puan) tarafından
160 canm boy kısa işte :)
(2,532 puan) tarafından
Olsn benmde 1.65
(140 puan) tarafından
boy kamufle ediyor canm kiloyu ama kısa olunca daha belli oluyor. boyuma göre fazla ama takılmıylrım aman verilir napalım şuan yedim mesela  :)
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm yarın kızına yine al domateslerini 
(2,532 puan) tarafından
Alırım 3tanecik yedim daha var bitsin hemen alrm kuzuma pek tatlı yio
(3,164 puan) tarafından
Maşallah ya teyzesi kurban olsun ona benim yerime öp prensesi
(2,532 puan) tarafından
Operim kuzum Saol  
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bende yeni yedim erişte pilavı yoğurt falan :)
(2,532 puan) tarafından
Hahaha gece gece ohhh harika olms esime diom bana kebap soyle nerden buluyum busaatte dio bende dedm pzmn ızgara yp bak cnm DHA neler cekıo neyse bunları yıyonce bastrr şnş
(3,270 puan) tarafından
Bastırır canım uyumaya gittik uyuyamiyorum  aklım pilâvda eşim diyor ki niye uyumuyorsun uykum yok diyorum sonra bu göbek ne olacak dedi güldü falan kızım uyandı karnını doyurdum çıkmış gelmiş pilav varsa yiyelim dedi yedik o uyudu bizde kızçemle oturuyoruz :D
(2,532 puan) tarafından
Kızımda mı yedi pilavdan oh mis olmus wlla aklında olunca da ınsmaın uyuyası glmıo bide kek ysptydm sodaylada onu yiim bari birazda muz kızcen kac yasnda ay gün boyu uyumadılsr bende keyf yapck nusaate kaldım
(3,270 puan) tarafından
Aynen canım kızım yemez belki yer diye önüne koydum yedi şükür az da olsa 13 aylık 1 yaş aşısında gittiğim de 75 cm boyu 10,600 kilosuydu ama 9 aylıktan belli sadece 100 gram aldı seninde mı bebişim var :)
(2,532 puan) tarafından
Aa kendi önğne koydu n ve yedimi ay gece uyansa bende bseyler tııkarım kilo alsın die :)) benım ikitane biri 23.5aylık sigernide 4.5aylık .. iyi masallah benmde ozmnlar oyleydi kılosu cok az alıolsr buayda zaten bende buaylar 10bucuk arası gttı biraz 15 18e ay aralgo 11 kilo ysptm zorlan bucuk
(3,270 puan) tarafından
Normalde yemez kız benimki emiyor sadece 11 aylıkken bıraktı yemek yemeyi diş dönemine girince bazen 2 3 kaşık bir seyler yerse yer benimkinin gelişimi cokniyiydi 2,5 aylıkken kilo alımı durdu 7 kiloydu o zaman idrar yolu enfeksiyonu oldu sonra her ay devam etti bu gününe şükür canım
Allah bağışlasın kuzum kız o kadar şey sayınca hamilesin sandim :D
(2,532 puan) tarafından
Ay degilimdşr tövbe de :)  3.yğ bu gövde kaldırmaz ya masllh 7 kiloda sğpermişti anne sütüyle mi o kilodaydı  doktorlar ne dio normal diomu kçbayadır kilo almıyor ozmm
(3,270 puan) tarafından
Seni hatırladım dün ki postundan :) rabbim olmayanlara nasip etsin canım inşallah:) Evet anne sütüyle kilo aldı sadece 3,350 doğdu ne için anlamadım canım ama evet her şeyi normal enfeksiyon olan çocuğa anne sütü yaramazmış kilo alımı zayıf olurmuş :)
Şuan her gören 9 10 aylık sanıyor kızımı minyon tipli biraz :D
(2,532 puan) tarafından
Aaa sorma o postu kaldrcm sen de yorum yazmsydn:) yazmayan kalmadı sanrm benmkode mınyom saglıklwrı olsunda kilo aldrcam die evde iki dk oturmam paso bişeyler tıkarım ama enfeksyn neden gecmiyor sormadnmı doktora tüh neden olr enfksyn  bı caresını bulsunlar ya basla sebep olrmu
(3,270 puan) tarafından
Evet yaptım bul oku :D sksks
Bende öyleydim canım artık yemek gördükçe burun kırıştırmaya başladı yani tiksiniyordu bende vermedim bir şey kendi anne mama diye geliyor zaten o zaman yiyor idrar yolu enfeksiyonu vücuda girince atması zor oluyormuş kendi temizliğini yapana kadar yada bezi bırakana kadar devam eder dedi doktor canım ama bin şükür 3 aydır yok bir sey
(2,532 puan) tarafından
Aaa cvpvermemsm bıkac kısıye yazamadm kafamı utulediler smdi buldum cokcsasırdö ılık defa Boyle duyuyorm yemekle desteklerden bıraz zorlasan kıamam ya
(3,270 puan) tarafından
Tahmin ettim canım zaten yok ya benimki huylu biraz zorlayınca yok
0 oy
tarafından
Bi ben saniyodum emzirince surekli acikann
tarafından
Haa izledik onu sacma o timsah mimsah var izleme bence. Afiyet olsun ben yemiyorum diyetee girdim
(2,532 puan) tarafından
Neden izleme dedn korkunc mu tiksinc diemi
(2,532 puan) tarafından
Bende gitcem diyete bnanae :/
tarafından
Sacmaa sacmaa cok. Evin icinde timsahlar falan yuruyo
(2,532 puan) tarafından
Tovbe o ev kimin babasınnmı tımsah nerden gelmiş
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Benim kocam emziriyor heralde bir kase dolusu yogurt 2 lahmacun gömdü adam hala getir diyor ben vermedim ben emziriyorum ama büyüdü diye öyle çok acıkmıyorum artik 
(2,532 puan) tarafından
Yuh nasl yemiş öyle emziren anne az emince acıkılmıor
(4,658 puan) tarafından
Ahahah benim ağız açık kaldı kız afiyet olsun sanada canim
(2,532 puan) tarafından
Saolcnm benim esım frenlıo artk kendomı
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Valla ben 2 saat önce yedim pişman oldum en iyi kilo emzirme döneminde veriliyormuş böyle acıktığınızda salatalık kuruyemiş falan yeyin bence 
(2,532 puan) tarafından
Oyle ypgurt yeyın diolar gece cok aldrypr gobek fln kalmıoms evt
(1,085 puan) tarafından
Evet çok aldırıyor kilo üstüne yatıldığı için bakalım allah nasip ederse ben nasıl olucam o dönemde gece mutfak kitlemeyi bile düşünebilirim çünkü boğaza dur diyemiyorum
(2,532 puan) tarafından
Ya kılıylemek cozum olsa keske buara bende oyle istagig fena
0 oy
tarafından
Ooohhh missss yarasın süt olsun 
(2,532 puan) tarafından
Oh oh teskkr ederm bide su ocerım sabaha kadar mink gurmeye süt olr ıns sut yapcm die uyumam
tarafından
Bol boll süt olsun inseallah  lıkır.likir içsin yavru ... Mesaiy yap annesi :))(
(2,532 puan) tarafından
Yapacak bsey yok mecbr mesai ypcaz içsin kuzum pek guzel yutkunur buse durup bana gulumser

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
0 oy
9 cevap 1,103 göst.
4 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu

412,461 soru

12,417,477 cevap

45,076 kullanıcı

Kategoriler

...