0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (7,096 puan) tarafından

Kendimi tek virüs kapmayan olarak hissediyorum etrafimdaki herkes atlatti ben olmadim hic cok şükür insallah da olmayiz aranizda hic olmayan var mi benim gibi kizceler canim skldı sohbet edek :D

24 Cevaplar

0 oy
(6,858 puan) tarafından
Bende olmadım ama olmayalım bitsin şu illet bı gına geldi
(7,096 puan) tarafından
Amin insallah ya artik bitmiycekmis gibi geliyo sıkıldık bhnaldik valla
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbime binlerce kez şükürler olsun kapmadim. Aylarca hastanelerde yattım il il hastane hastane gezdirdiler.  Yanımda yatanlar da covit19 çıkan çok oldu ama bende hep nagatif. Çıktı. Riskli gurup tayim ben bide 

Şu özellikle devlet. Hastanelerini suçluyorlar la virüs var diye devlet hastanesinde kaptik muhabbeti yapıyorlar çok. Sinir oluyorum o kişilere.  İstanbul'da covit19 Hastanesi'nde yattım niye olmadı eşim atlattı sonuçta aynı yatakta yatıyoruz ama yine negatiftim 

(7,096 puan) tarafından
Masallah kiz rabbim korumus aman olmasinda ins tez zamanda kurtulalim hepimiz
tarafından
Amin inşallah canım
(4,247 puan) tarafından
Devlet hastanelerini ne diye sucluyorlar anlos degilim asil bizim burdaki devlet hastanelero tertemiz heryer dezenfektan millet devlette korona var diye ozele yonlendi hep ozelde koronali yok sanki
tarafından
Aynen cnm sen eskilerdensin bilirsin neler çektim hastanede çok uzun süre de yattım çok şükür

Gerçekten temizler ve titizler
(4,247 puan) tarafından
Aynen biliyorum istanbula bile gitmistin:(( evet bende devlete gidiyorum cok dikkatli calisiyorlar gercekten
0 oy
(44,869 puan) tarafından
Maşallah de kız bende olmadım çok şükür ailemizdende kimse olmadi
(7,096 puan) tarafından
Masallahh ins da olmayiz biran oncede su illetten kurtuluruz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 624 göst.
17 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 436 göst.
16 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (582 puan) tarafından soruldu

400,976 soru

11,999,106 cevap

36,184 kullanıcı

...