0 oy
2,031 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
yeniden gösterildi
Kızlar uyurken rüya mı gördüm ne anlamadım Bi anda kalktım sıçrar gibi ve eşimin kafasına vurdum vurduğumu hatırlıyorum sonra kendime geldim geri yattım eşimde şaşırdı. Niye böyle oldu size de olan var mı ya korktum Bi an. Bazende bebeği beşiğe yaptırmadım sanıyorum emzirmeye kalktığımda halbuki yaptırmıştım beşiğe bebeği arıyorum yatakta. Geçen gecede eşimi kaldırdım yine uyurken çocuğun üstüne yattın diyorum kızımo arıyorum yatakta kızım beşikte ama yanımızda yatırmıyoruz emzirirken de hiç uzanarak emdirmem hep oturarak emziririm noluyor bana yorgunluktan mı yoksa neyden anlamadım ya geç yattım ondan mı ki iyice manyadım galiba ://

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uykusuzluk yorgunluk etken canım  bnde lohusayken ve sonrasında bı ay flan sacma sapan şeyler görür noldgumu anlamadan uyanır sıçrar geri yatardim bebeği  saatlerdir emzirmeyi unuttum die firlayarak uyandgm olurdu halbuki saate bakardım bı saat uyumusum
(389 puan) tarafından
Sanırım bütün anneler bu yoldan geçtik hayır ne acaba bu annelik sınanması mı allahım sağsalim büyütmeyi nasip eylesin inşallah
tarafından
Bütün düzen denge uyku saati degisiyo bı anda hemde o yüzden oluyo vucut şok geciriyo bence ya beyinden kaslara sinirlere kadar normal yani kanama emzirme doğum ağrıları bebek ağlaması gazı acikmasi alt değişmesi ger uyanması yada ağlaması ... Eskiden hangisi vardı hiç biri eee çok doğal aslında :)
(389 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum ne güzel anlatmışsın :)
-Reklam-
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Ayyy bende hergun oluyor bir an bir kalkıyorum bebegimi yatağın içinde arıyorum esiimi  itekliyorum  ezdin diye yada eşimi  tutuyorum sanki oglummus gibi dusmesin diye nedendir bilmiyorum hergun yaşıyorum bu durumu;(
(389 puan) tarafından
Tamamen bebeğe zarar verecrğimizden bence canım bide yorgunluk arkadaşların dediği gibi
0 oy
tarafından

Ben eşime yumruk atmıştım böbreğine :D

(389 puan) tarafından
Hey maşallah sen vurmayıda geçmişsin canım :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,097 göst.
13 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seda22 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilo (453 puan) tarafından soruldu

411,362 soru

12,382,736 cevap

43,323 kullanıcı