0 oy
854 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Bebeğinizle aynı yatakda yatanınız varmi nasıl süreç sizce gece gündüz. Oglum 6 aylik ben gündüzleri yanında yatıyorum bazen boynuma sarlyor bazen tişörtümü tutuyor ama kendimle temas ettirmeden yatrmaya calsyorm çoğunlukla geceleri beşiğinde yatryorum ama sanah, uyanınca da yanıma alıyorum ilerde tamamen alsr hep bennle yatarsa hoşuma gidiyor cok güzel bir duygu ten tene ama işte ilerde emekler yürür korkuyorim yataktan düşer bisey olir diye e eşimlede ayri yatmakda var tabiki sizler napiyorsunuz acaba? 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 yaşında aldim yanımıza hava soğuk diye. 1 bucuk yıldır aramızda yatıyor. Ayırması çok zor olacak. Ama eşimde bende memnunuz onla yatmaya. 
-Reklam-
0 oy
(52,747 puan) tarafından
sigmiyoruz yataga üç kişi bide carpraz yatiyo kafa bende ayaklar babasının üstünde ☺️ 6 aylikken kucuk besiginde yatiyodu ne guzel
(44 puan) tarafından
Cok tatlı :)) sanrm bizde öyle olcaz
(52,747 puan) tarafından
bizim uyku problemimiz var iyice dalınca yerine aliyorum gözlerini araladi mi bi daha yerinde yatmaz illa yanimiza gelecek anne ayaga kalk al beni kurtar diyo geçen gece almadım burdan kurtulmak istiyorum diyodu eger uykusuji acarsa kendisi geliyo zaten ☺️ sabahta uyaniyo hemen babasini opuyo uyandırıyor benide opsun diye numara yapiyorum baba annem uyuyo hala diyo ayrımcı ☺️
(44 puan) tarafından
Yaa ne güzel masllah Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :))
(52,747 puan) tarafından
aminn canim.benim ♥️❤️
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Dogdu gunden buyana birlikte uyuruz cnm 8bucuk aylik emiserek yatariz uykusuz kalmiyom 
(44 puan) tarafından
Benimki emmiyor bile zorla oda
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim bebeğim 6 aylık ilk doğduğundan beri  eşim ben ve bebişim yatarız  hiç de pişman değilim hatta oğlum dibimde yatıyor çok güvenli uyuyor bende onun kokusu ile uyuyorum düşme konusunda da  bı kipirdasa 6 aydır hemen uyanıyorum artık bende alışkanlık olmuş zaten iki tarafı da kapalı sıkıntı olmuyor bir daha bu zamanları gelmicek o yüzden doya doya beraber yatıyorum benim annemde hep kardeşlerim ile uyuyordu kendileri bıraktılar onlarsiz yatmayı 
(44 puan) tarafından
Vallahi ben evlenene kadar annemle yattim doğdum doğalı :D çoğunluk bebeğiyle yatıyor yaa:))
(3,679 puan) tarafından
Sende baya bağımlılık yapmış :) çok güzel bişey bu zamanlarının değerini bil bence yatsın yanında :)
(44 puan) tarafından
Babam cok küçükken vefat edince annemle yattm sonra mda ikimizde ayrlamadk bidaha :)
Yatrcam, artk eşim de razi :)
0 oy
(3,903 puan) tarafından
4 aylik benimki  ilk 2 ay besigi cok az kullandim yanimda yatti .sonra yavasdan besige alisdi arada besik arada yanimda yatiriyorum simdi yine 20 gundur yanimda yatiyo 
(44 puan) tarafından
4.ayindan sonra cok çabuk alskanlik oluyor hersey bağlılık yapıyor :)
0 oy
(1,805 puan) tarafından
5 buçuk aylik hep yanimda yatio gazli bi bebekti beşiğe alismadi maalesef kucak istiodu hep aman varsın alışsın zaten ayri yatacak bi zaman sonra 
(44 puan) tarafından
Haklsnz tabiki de es ayri kalıyor bu seferde rahatsz oluyor tabi :)
0 oy
(5,726 puan) tarafından
Ben yatirmadm canım ikizler diye birni al diğerini alma olmasın diye yataklarında yatırdım ama korkunca falan gelirler gece yataklarından kalkarlar akşam eşimle iki kişi yatıp sabah yatakta bı bakıyorum 4kisiyiz: )))) 
(44 puan) tarafından
Sğablyorsanz yatağa ne güzel :))
(5,726 puan) tarafından
Valla bı tarafımz komple uyuşuyor boynum kolum eşim diyor ne zaman gelmiş bunlar haberimiz bile yok
0 oy
(703 puan) tarafından
Ben bebeğin anneyle yatması taraftarı değilim.Allah korusun uyku hali çocuğun üstüne kapanabilir falan geri dönülmesi imkansız yollara girmek gibi o yüzden bebek her zaman beşikte yatmalı.
(44 puan) tarafından
Allah korusun tabiki de ama içgüdüsel olarak  mesela zaten o uyanmadan ben uyanrm hemen sonra o uyanır yatrkende nasıl yattysam oyle kalyorm valla. Insallah alstrablrm bende besge
(703 puan) tarafından
İnan bana uyku yarı ölümdür derler.Sen bişey olmaz dersin olur Allah esirgesin.O yüzden o riski alma derim.
0 oy
(282 puan) tarafından
Genelde oğlum beşiğinde uyur 1 yaşında ama sık uyandığı zaman yanıma alırım ama eşimle yinede ayrı uyumayiz bazen hiç uyanmaz bazen sabah 5 gibi falan uyanır o zaman yanıma alırım evimiz sobalı bazı geceler soğuk oliyo o zamanda bazen alıyorum 
(44 puan) tarafından
Ay bizimde sobalı sabaha karşı alıyorum yanıma sobayı yaksak, çatır çatır sesten uyanıyor hemen bende sıcacık yanmda yatryorum
(282 puan) tarafından
Aynen bende canım sobayı yakacam diye çocuk uyaniyo o kalkana kadar yakmıyoruz genelde

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 255 göst.
31 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 372 göst.
22 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fairytalee (2,613 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 318 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,309 soru

23,678,127 cevap

310,074 kullanıcı

...