Eşim aylık alışverişe çıkar temel ihtiyaçlarımızı alır benim çamaşır deterjanı bulaşık tableti vr sıvı yağ takıntım var bunları her ay mutlaka aldırırım olduğu halde aslında var ama ya biterse ayın ortasında ne yaparım düşüncesine kapılıyorum eşimin yemek kartı var onunla yapıyoruz alışverişi evin bir odasını küçük ardiye yaptım oraya stok yapıyorum kenarda 4 teneke 5 ltre yağ 3 pakette 6 kiloluk deterjan var bulaşık tabletide bi yarım var bide açılmamış bi paket alışveriş zamanı geldi birer paket daha aldırırım onlardan siz neleri stoklyorsunuz
Malesef öyle çok durumumuz olmadı için stok fln yapamıyorum anca herşeyin küçüğünü alıyorum 1 litre yağ ne biliyim küçük boy tablet sonuçta 100 lirayla pazara gidiyorum bir hafta pazar diğer haftada diğer kuru erzaklarimi alıyorum çok bazen para yetmediği için bazı şeylerden kisrigim yada almadigim olur ama binada çok şükür sağlık huzur olsun yiyecek icicrk sorun değil bizim gücümüz bukadara yetiyor seninde böyle gücün yetiyorsa öyle al canım ne güzel kuru erzak sıkıntın olmuyodur bnim ablaminda yemek kartı var onlarda öyle aliyolar çok güzel oluyor ablam hep der bedavi gibi herşey
bazi seylerden iki tane alirim ama hani bebek bezi ya da indirimde gordugum bir urunu veya her hafta tukettigimiz birseyi iki tane alirim onun harici gereksiz ki zaten yerim yok bide bacim yag olmus 70 lira ben gidim gidim kullaniyom hemen aldırırsam adamin kalbine iner
1,492,968 soru
24,394,162 cevap
349,563 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın