0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (1,947 puan) tarafından
İlk başta Allah herkesin yardımcısı olsun da cidden kirada oturmak nekadar zor ya.biz şuan kaynanamla oturuyoruz eşimle arası kötü oldu eşim başka yere tasinalim dedi internetten bakıyoruz 1000liradan aşağı ev yok 1000 liralık evlerde ev değil köpek bağlasan durmaz o şekilde.duzgun eve çıkmaya çalışsak kira fatura bez derken elde bişi kalmicak cidden çok zor evi olmayanlara Allah güzelinden bir ev nasip etsin evi olanlarında evlerinde mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin

17 Cevaplar

+1 oy
(122,610 puan) tarafından
hangi sehirde yasiyosun
(18,548 puan) tarafından
Artı :)
(1,947 puan) tarafından
Malesef istanbul
(122,610 puan) tarafından
Hah iste istanbulda kiralardan herkez sikayetci allah yardimciniz olsun
-Reklam-
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Amin cnm evet aynen kira çok zor cnm ya 
0 oy
(8,080 puan) tarafından
1000 lira ne ki canım burada uçtu herşey en kötü ev 2.500 rabbim gerçekten kirada olanların yardımcısı olsun. Inşallah gönlüne göre bir ev nasip eder sana
(1,947 puan) tarafından
Amin inşallah herkese cidden ev sahiplerine de bişi diyemiyorum onlarda kendine göre haklılar işte
0 oy
tarafından

1.250 kira veriyoruz İstanbul yer burasıda zar zor verdi o paraya yalvar yakar yani daha diğer giderleri saymıyorum bile faturamı bile anam ödüyo eşim trafik kazası geçirdi ve Çalışamaz durumda ibb ye başvuru yaptım bilmiyorum sonuç nolur artık 

(1,947 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım benim şifa bulur inşallah evinde bereketlenkr
tarafından
Aminnnnn canım Allah razı olsun
0 oy
(807 puan) tarafından
Aminnn canım çok sağol Allah seninde gönlüne göre versin inşallah. Bizde kiradayiz ve gerçekten de geçinmek aşırı zor çocukta olunca iki katı zor oldu herşey. Allah yardım etsin hepimize ödeme kolaylığı verir inşallah rabbim...
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Ben eşyalı evde oturuyorum 1200 tl ve çok küçük :(
0 oy
(388 puan) tarafından
Evet canım ay 1 demeden 30 diyor . Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Güzel evler
0 oy
tarafından
Antalya yaşıyoruz biz iki buçuk sene önce 500 e tasnmstm şuan benm otrdgm yer bile  bin TL taşınmak istiyoruz burdan ev güzel ama merkeze çok çok uzak otobüsle nerdyse 2 saat eşim olmadn. Hiç bir işimi halledmiyorm ama ev kiraları 1000 1500 den başlıyor ikide çocuk var ne yapicz bilmiyorm :(
0 oy
tarafından
Amin canım

Valla ben500 e oturuyorum kombili 3 oda balkonlu misafir lavabosu falanda var çarşı içinde  tek eksisi 1. Kat olması eşim bazen 3. 4. Katlara baksakmi diyor hayatta tasinmam burdan 
tarafından
Otur oturduğun yerde :) bulamazsın vallahi başka böyle
tarafından
Kocama uymuyorum zaten kuzum
Valla herkes şaşırıyor bu yerde böyle ev çok ucuz diye
tarafından
Boşver kocan uzaktan baksın 3. 4. Katlara :) uyma sen ona
(7,192 puan) tarafından
Bizimki de 650 kombili. 3 oda bi mutfak balkon. 1.kat mutfak lavabosu bizi bıktırdı 2 yıldır tıkanıp duruyor.  Eşim yaz sonu gidelim der durur.
tarafından
Hiç sorun yaşamadım lavabolarla alakalı çok şükür
(7,192 puan) tarafından
Bizim katların ki aynı yere gittiği için bize patlar. Yukarıların kafaları rahat :(
tarafından
Benim evin planı ustle farklı kuzum o yüzden aynı yerde değil ☺️
0 oy
(6,135 puan) tarafından
1100 tl ödüyoruz 70 'de aidat var bide doğalgaz çıldırıyorum 

Adamın başının etini yiyorum altın düşmüşken yapalım diye ay sonunu zor getiriyoruz diyor oturup ağlamak istiyorum ya 
0 oy
tarafından
Aminn benimde eşim askeri personel borç harç çok fazla seneye doğuya gitcez inşallah lojman çıkar diye dua ediyorum 4 sene sonra bitecek borçlar bi de kiradayız biz de çok zorlanıyoruz Rabbim herkese geçim kolaylığı versin
(7,192 puan) tarafından
Amin inşallah canım ya.
0 oy
(3,321 puan) tarafından
Amin, İnşaAllah.. Dualarında seni bulsun. Çok zor kiracı olmak. Ay o kadar hızlı ilerliyor ki bir sonraki kira zamanı hemen geliyor. İnsanın zoruna gidiyor. 
0 oy
tarafından
Amin canim aminn bizim burda kucucuk ebler 1500 kira 
0 oy
tarafından
Aidat ile beraber 620 TL kiramiz iki artı bir 
0 oy
(12,279 puan) tarafından
950 TL kira veriyorum evde öyle ahım şahım değil doğal gazı da yok
0 oy
(4,617 puan) tarafından
İçinizde kirası en ucuz olan benim ama buna rağmen şuan kira borcum var Rabbim herkese ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Amin aynen valla zor 

O yuzden altınlarımı satıp ev aldım valla kafam rahat en azından 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 192 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,081 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy