0 oy
670 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Uzanmıştı bende su getirdim kalk iç suyunu dedim elini uzattı bende tuttum birden neoldu ağlamaya başladı sanki bilekten çıktı gibi dokunamıyorum bile ağlıyor allah aşkına bilen varsa yazsın çıkmışmıdır ne yapcam gecenin bu vaktinde eşimde yok şimdi uyuyor bişey olsa uyumazdı dimi deliricem lütfen bişey diyin

24 Cevaplar

0 oy
(979 puan) tarafından
Telefonla arayıp çağıracağın kimsende mi yok cnm ya. Bir şekilde giderdim kırık yada çıkık önemli bir şey sonuçta.
tarafından
Yok kuzum yok olsa aramam mı evladımı bu halde bırakırmıyım hiç
(979 puan) tarafından
O zaman cnm ambulansı ara yada taksi ile gitme imkanın varsa taksiyle git. Gitmen taraftarıyım çünkü kardeşimin kolu kırılmıştı hiç acı çekmemişti fakat elletmiyordu hastanede film çekilince ortaya çıktı kırık olduğu. O yüzden ihmal etme derim. Eşin çalışıyor mu
tarafından
Yok kuzum eşim iş için sehir dışına gitti daha çalışmıyor bende böyle tek çocukla ne yapcam bilmiyorum mecbur sabahı bekliycem
(979 puan) tarafından
İşyerindeyse ara çağır diye sordum. O zaman inşallah önemli bir şeyi yoktur. Geçmiş olsun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızımın kolu 2 gün kırık kaldı biz sonradan anladık valla 1 yaşındaydı o kadar hafif düşmüştü ki çok ağlamadı bile sadece dokundurtmuyordu koluna ve kendi de kullanmıyordu sonra bi baktım şişmeye başladı hemen gittik doktora meğer iki yerden kırılmış yavrumun kolu ah yine kötü oldum bak iki gün o acıyla sesini çıkarmamış bebeğim 1 ay alçıda kaldı kolu sende yarın doktora götür bence. 
tarafından
İnşallah kullanır yarın kolunu kullanmazsa götürecem
tarafından
Götür canım her ihtimale karşı
0 oy
(518 puan) tarafından
Kafasının üzerine elini koyabiliyor mu
tarafından
Hiç oynatmıyor kuzum
0 oy
(253 puan) tarafından
Benim oglum emekleme doneminde koltuga tutunurken kolunun ustu e dustu oan agladi sonra aglamada emekliyoru ama elinin uzerine basamiyordu hic aglamiyorduda fark ettik doktora gittik rontkende kol bilekten kirilmis dediler 15 alcida kaldi insallah birsey yoktur canim 
tarafından
İnşallah canım Allah'ım yardım etsin
(253 puan) tarafından
Insallah yoktur birsey canim belkide kolunun uzerine yatti uyustu agritti oda olabilir sabahi bekle devam ederse gotur birseyxoldunmu anlasiliyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mavera (7,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,028 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 603 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu

412,320 soru

12,411,997 cevap

44,883 kullanıcı

Kategoriler

...