0 oy
336 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından
2,5 hafta oldu sezeryan olali nezaman takayim ve ne kadar sıklıkla takmam gerekiyor

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onbesgun sonra falan taktım doetbucuk ay oldu doğum yapalı üç ay taktım korse
(17 puan) tarafından
Göbek ne zaman eriyor disardan hamile sanıyolar beni
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ben eve  çıktığım gibi takmıştım ama benim takma amacım.farkliydi göbeğim gitsin diye takmamıştım göbeğim sarkıp canimi yakmasın diye takmıştım 
(17 puan) tarafından
Anladim cnm peki göbek ne zaman eriyor hamile saniyolar beni ya
(9,620 puan) tarafından
20 günde hiç bişeyim kalmamıştı canım tabi yine sen bilirsin ama yerinde olsam hemen takarım çok büyük rahatlık çünkü karnın canını çok acıtıcak sarkıp dikişlere baskı yaptığı için can yakıyo ama korse topluyo
(17 puan) tarafından
Ilk hafta kalkarken cokk zorlandim elimle tutup bastirip kalkiyodum baski oluyodu dediginiz gb ama korse takma hemen zarar verir dedi doktor 1 ay gecsin sonra tak  demisti 2,5 ahafta oldu iyiyim suan pansuman yapiyorum 2 gun daha yaparim o da bitsin korse takayim artik
(9,620 puan) tarafından
doktorlar farklı farklı söylüyolar kimileri hemen takin diyo kimileri 40 gün sonra kimileri 6 ay sonra takin diyo ama ben sormamıştım çünkü hic korse takicagimi düşünmedim o yüzden sormadım doktora ama baktımki canım çok aciyo o yüzden taktım çünkü karnimda ki o yanma beni mahvetti yatakta sağa dönüyorum göbeğim lak diye oraya devriliyo sola dönüyorum lak diye devriliyo benim dikişlerimden çok karnım o şekilde çok ağırdı yatıp kalkarken agliyodum çok sızlıyordu Allahtan evde korse varmış hemen taktımda öyle kendime geldim..sende ne zaman istiyosan o zaman kullan canım riske atma kendini şimdi bana bise olmadı diye tak dersem bise olursa o zaman vebaline girmiş olurum sen yine doktorunu dinle
(17 puan) tarafından
Anladim cnm suan rahatim korsesiz acim yok ben göbek daha cabuk toparlasin istiyorum baslarim bu hafta artk tesekkur ederim
(9,620 puan) tarafından
Rica ederim canım benim ben o aralar canımın derdindeydim valla göbek falan gözüm görmedi sırf ağrım hafiflesin diye taktım sonea otomatik olarak istemsizce gobegimi de eritmiş oldum ama bu sefer korse kullanmamaya gayret edicem göbeğim kalsın azcik kilolu durayım o bana yeter..herkesin bi derdi var işte ☺️
0 oy
tarafından
Direk eve geldiğimde takmıştım ben 
(17 puan) tarafından
Dikisler acimadi mi
tarafından
Aksine daha çok rahatlamıştım göbek sarkık olduğu için dikişlerimi çok acıtıyordu korse karnımı tutuyordu
(17 puan) tarafından
Benim korse takmali degil cok dar ondan acidi heralde toparlayici aldim onu giycem bu hafta baslarim artik
tarafından
Çırt çırtlı korse kullan canım o çok rahat
0 oy
(406 puan) tarafından
Kız ben 4  gün aonra takmaya bailadım ve rahatlamamı anlatamam sana korse sayesinde yürüyodum hareket ediyodum valla
(17 puan) tarafından
Dikis yerim ACidi bi kese takmistim simdi rahat kalkip yuruyom artik yavas yavas takmaya baslarim bende
(406 puan) tarafından
Benimde çıkarınca acıyodu fena yanıyodu canım sen nasıl rahat hissediyosan öyle yap ben işk gevşekli başlayıp sıkılaştırmıştom ama
(17 puan) tarafından
Ya korse alacaktim küçük küçük ve cok takma yero var yapamadim almadim onu toparlayici aldim alttan külot gb giymeli onu kullancam
0 oy
tarafından
Üçüncü  gün  taktim valla ama hala hendek gibi 
tarafından
Yok valla gitmiyo  ya ben hemen taktım  acidi ama yinede taktim ona ragmen kaldi
(17 puan) tarafından
Ya hamile sanıyolar disardan oyle gozukmese bari bi kac ay sonra
tarafından
Benim ilk dogurdugumda 6 aylik  gibiydi anam demistiki birini cikardilar biri icerdemi kaldi☺️ gidiyo zamanla benim alti ay oldu ayva göbeği  gibi küçük  kaldi
(17 puan) tarafından
Küçük kalsin önemli değil de disardan  oyle gözükmek istemem ya bu hafta kullanmaya baslarim bende
tarafından
Bencede cok gecmis hemen basla iyice  sık  canim
0 oy
(36 puan) tarafından
Doktorum sezeryandan 6 saat sonra korsemi takmami söylemişti bana 
(17 puan) tarafından
Alala herkes erken diyo dikisler acir zarar görür diyo doktorum hemen takma demisti ama bilemedim bende bu hafta gecsin takmaya baslayayim
(36 puan) tarafından
Aynen taktım hatta yürumeme de yardımcı oldu orayı sıktığı için ama göbeğin gitmeyeceği varsa gitmiyor ben 40 gün boyunca gece gündüz taktım yatwrken bile çıkarmadım inanki bir tek duşta ama o göbek hala duruyir bende
(17 puan) tarafından
Disari ciktigimda belli olmasin hamile  gb yeter göbek tamamen gitmez zaten ya
0 oy
tarafından

Normal doğum için gerekli mi korse ? 

(5,273 puan) tarafından
Gerekli canm mutlaka tak
tarafından
Tamam canım bildiğim iyi oldu :)) hastane çantama ekleyim . Hemen giyebilecek miyim ki ?
(5,273 puan) tarafından
Yaninda bulundur doktoruna sor ona gore takarsın ama al yani
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Bnde aynı soruyu sordum seninkini görmeden Bn 3 aylık oldum ama teredutte takmadım takcam artık senn cok erk bnce 
(17 puan) tarafından
Erken diyonda diger cvplara vaksana hemen o gün takmislar benim 2,5 hafta gecti doktorum 1 kadar bekle demisti bana bende bu hafta gecsin azar azar baslarim toparlayici aldim onu takarim önce
0 oy
tarafından
Amaliyat tan çıktığım gibi taktim ama bez sardim belime 1 hafta öyle kaldim hiç çıkarmadım 1 ayda korse taktım şuan çok göbegim yok, geç bile kalmişsin canım eger korse acıtıyor sa bi bez parçası sert bişey beline sarıp sık
(17 puan) tarafından
Suan rahatsiz degilim rahat hareket ediyorum doktorum hemen takma 1 ay kadar bekle demisti dikisler zarar gormesin karnin toplasin biraz sonra tak dedi ama siz gec kaldiniz diyosunuz sasirdim suan bu hafta baslayayim yavastan artik
tarafından
Korse degil korse zaten sıkar ben bez bagladım yada bi yazma karnimi bagladım ondan sonra şişi indi
(17 puan) tarafından
Anladim cnm artik toparlayici aldim onu takarim bu hafta tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 138 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 185 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 262 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 1prensannesii (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 140 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,340 cevap

42,265 kullanıcı