0 oy
1,855 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kim geliyorsa oğluma çirkin diyor bu gün kaynanam gelmiş. Ayy senin oğlun çok çirkin burnu büyük yok başı uzun   zayıf aslın da iyi kilosu iki aylıkken 5200 Dü benim için  iyi sadece anne sütü alıyor on kilomu olsun anlamıyorum ki sonra diyor bu kime. Çekmiş bizim tarafa çekmemiş sizin tarafa çekmiş ıyyy çok çirkin diyip durdu sanki özellikle seçiyoruz bebekleri RABBİM bana vermiş ŞÜKRETMEM gerekiyor ben güzelliğin peşine mi takılayım ne yapa yım böyle diyince çok üzülüyorum gerçekten de daha 74 günlük bir bebe nasıl ola bilir ki 

62 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sağlıklı diye şükretmesini bilmiyorda Allah'ın yarattığı el kadar bebeği mi beğenmiyor. Terbiyesiz okadar hasta bebekler varken Allah korusun . Kim güzelliğe çirkinliğe bakar yaa aklım almıyor. Sen takılma canım böyle şeylere. Güzel anne anneliğin tadını çıkar öp kokla bizim yerimizede bebeğini :happy:<3

-Reklam-
0 oy
(167 puan) tarafından
Lütfen böyle insanları evinize mecbur kalmadıkça sokmayın. Lütfen aranıza mesafe koyun, gerektiği yerde susmasını bilsin. 

O kadar fesat o kadar kıskançlıkla söylenmiş cümleler ki... Rabbim hepimizi böyle insanlardan korusun. Her türlü kötülüğü beklerim ben böyle insanlardan. 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Kız bizde çirkin diye sevilir ama tabi nazar değmesin diye çirkin seni maşallaj diye ama senib kaynana kafadan gidik 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Ya 2 aylık bi bebekden nasıl bir tip bekliyorlar ki sala.k ca konuşmuşlar
0 oy
(1,053 puan) tarafından

Benim kaynanam hep büyük kızıma diyodu kime çekmiş bize çekmemiş bende dedim size çekmemiş zaten çekseydi evde kalır ben evde kalmadım evlendim diyo :D

0 oy
(1,106 puan) tarafından
Kız boşver bizde bebekken çirkin olan büyünce çok güzel olur derler annesi... Sen boşver bir daha derse sende her görende sana benzetiyor anne de gitsin. 
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Sana oyle birşey dediği zaman sende tut kolundan aynanin karşısına götür bak şu tipe bi bak kıçıma kaş goz cizsem daha guzel olur de. En azından o gunahsiz bir melek sen nesin de.
0 oy
tarafından

O değilde ne kadar da misafir kullanıcı fazla olmuş 

tarafından
Hortlatmışlar ablaaaa, herkes gitmiş harbiden
tarafından
Evet giden çok olmuş
0 oy
tarafından
Şu masum bebeklere çirkin diyenleri bir Kenara toplayıp ateşe veresim geliyor
0 oy
tarafından
Aaa o nasil laf yaa   o senin torunun. Nasil öyle bi sey söyleye biliyor.  Bebenin resmini atarmisin kuzum. 
0 oy
tarafından
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın eğer bir sabiye çirkin diyebiliyorlarsa böyle insanlığa nalet olsun 

Sen de susmuyorsundur umarım  çirkinse çirkin güzelse güzel benim değil mi Allah önce can sağlığı versin Rabbim bütün çocukları korusun elden ayaktan etmesin
0 oy
tarafından
Biraz önce böbrek sorunu olan annenin postunu okudum,şimdi seninkini ona yazacak birşey bulamadım ama sana tek diyeceğim Şükür şükür şükür.
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Yuh artık ya çocuğunun b.okunu yesinler 
0 oy
(9,588 puan) tarafından
Onu diyen gözlerin çirkinliği o
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bebekken çirkin olan büyüyünce öyle yakışıklı olur ki... Bebekken güzel olan da büyüdükçe çirkinleşir. Büyüsün de o kimseyi beğenmeyecek. Ayrıca kilolu bir bebek olup boğazından kısmaktansa zayıf olsun ne isterse yesin. Zayıflık saglıktır boşver sene. 
0 oy
(607 puan) tarafından
Canım onların beyni küçük beyni çirkin , hepsine ağzının payını ver sende cirkinse sevme benim çocuğumu öylelerine ihtiyacı yok de
0 oy
(135 puan) tarafından
Ya şu insanları anlamıyorum çirkin dediğin çocuk senin torunun demekki senin oğlum çirkin ki oğlumda çirkin oldu deseydin sen yapamamissin başta ben napim deseydin tövbe yaaa tövbe ya o bir melek sende bir anne bı kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı yazık günah yaa aldırma kuzum sen kimseye gördüm geçen bebeğini çokta tatlı bence Rabbim acısını göstermesin 
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Milleti boşver cekemiyorlar kız herkes fesat pis valla 
0 oy
(561 puan) tarafından
Bebekler çirkin olurmu yaa Allah her birini muhteşem güzellikte yaratıyo. Hadi diyelim kaynanana cirkin geldi. İnsan öyle bile olsa söylemez sakın bidaha taviz verme hemen ağzının payını ver bidaha konuşamasin. Hatta zorunlu olmadikca konuşma gitme bile. Bahanende var eşinde bisey diyemez ayy kal.tak kaynana sinir oldum ve çok merak ettm bbegini
0 oy
(1,248 puan) tarafından

Eski postları bi hortlatayım. :D 

Cok merak ediyorum acaba şuan bebişi yakışıklı olmuş mu milletin agzını kapamışmı acep

(2,057 puan) tarafından
Allah canını almasın ben de cevap yazdım tarihine bakmadan
(1,248 puan) tarafından
Kz bn bi posta bakıyordum allta da bu vardı sonra baktım tarih cok eski cevap yazayım Didim ah ah hersey ne cabuk geçiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde azra01 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 634 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 489 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,352 göst.