0 oy
1,867 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kuzenimle: Kızlar çok samimi değiliz erkenden evlendi 17 yaşındaydı bana evlenirken sen evde kaldın dedi çuval giy felan dedi kiloluydum okuyup ne olacaksın dedi bende m.al gbi agzimi açmadım halamın hatrina aradan zaman geçti zayıfladım eşimle tanıştım eşim sporcu kaslı felan eşini salona  yazdırmış benim esim bı ara bıyıklarını kesmek zorunda kaldı hemen ertesi gün tars ettirip şey yazmıştı eşim herkesten çok yakışıklı oldu diye bana istemem de 250 gram altın takıldı hemen dükkanı satirip eşine 250 ye tamamlatmis altinlarini evimi gördü eşyalarımin aynısından alma çabasına girdi ama ben İnegöl'den getirmiştim dedim ve evinde ne çeyizi var ne eşyası beni okadar ezmisti kiloluydum diye benim evim saray gbi onun evinin yanında bu aşağılamak değil ama okuyupta bu oldum.. başkası olsa umrumda olmaz ama şimdi de hediylerimi attım mesaj atmış benimki yarın gelecek diye aynılarını aldıracak biliyorm ve sinir oluyorm her yerden engellerden tek tek annesinden diğer akrabalardan bakıyor herseyime sorarmis zaten durum atıp atmadığımi gizledimmi diye napim bana bir akıl verin herşeyimi kopyaliyor ve artık çıldıracammmmm...

22 Cevaplar

0 oy
(16,643 puan) tarafından
Sende yazınca boz de ki nasılsa aynısını aldıracan kıskançlıktan link vereyim yada nerden aldığımı soyleyim de zorlanma de 

Sonra da Allah'a şükür çuval giymedim de bozmaz isen ukala olmaya devam eder 
tarafından
Cancağızım bı ara dedim ama hasta babamı üzdü aradan zaman geçti yine evimde ki eşyaları sordu evime halamla geliyor halama gelme diyemem çok severim babamda annemde sever o halamı onlarda kırılır ama artık bende duramiyorm
(16,643 puan) tarafından
Valla babama derim sen karışma diye Allah ne verdi ise k bakmasın
tarafından
Kız babam ameliyat olacak kalbinden bir sürü hastalığı felan var üzülsün istemem o yüzden ama bazen bende öldüresim gelmiyor değil pi.sligi
-Reklam-
0 oy
(8,818 puan) tarafından
Yakın akraban bunu yapınca insanın zoruna gidiyor demi .Elinden geldiğince araya mesafe koy , kıskançlıktan çıldırmış gibi bişey daha kötü şeyler de yapabilir .Kalbi kötü kıskançlardan zarar gelir.Kendide okusun s*d*k yarışına gireceğine
tarafından
Ah ah gel anlat bunu ona çok zoruma gidiyor ve ikiz kardeşi var hiç böyle degil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 430 göst.
5 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (4,837 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 931 göst.
13 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 461 göst.
28 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 532 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,072 soru

24,664,506 cevap

366,907 kullanıcı

...