0 oy
1,178 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Allah'ım bizimkinin canı sıkılmasın yeter ki evde 5 yaşındaki çocuktan farksız oluyor. Kanepeye uzanıyor bi süre sonra kendini yere atıyor halinin üstünde yuvarlanıyor. Gözünü tavana dikip bişiler yapıyor. Sonra bana çatıyor. Kalk bişiler oynayalım diyo:D hamile halimle ne oynayacam senle diyom. Az sabret oğlun doğunca onla oynarsın diyom. Onun geleceği yok diyo :D 

Eşim 23 yaşında bu arada. Canı aşırı sıkılsın çocuk gibi oluyor. Hoşuma gidiyor mu evet. Ona bakınca bende içimdeki çocuğu dışarı çıkarıyorum bazen. Evimizde bi hzuur oluşuyor :D

29 Cevaplar

0 oy
(758 puan) tarafından
Hamileyken benimkide oyleydi bebek olunca papucum dama atildi simdi cani skldiginda tartisiyoruz :) 
-Reklam-
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Benimkinin vücut 31 yaşında ama ruhunda bi 80lik dedeyle sürekli pc başında oyun oynayan ergen var :) otursun ve hiç kalmasın oyun oynasın bahsettigin şeylerle hiç karşılaşmadım 13 yoleri birlikteyiz..
0 oy
(1,431 puan) tarafından

Benim eşim kuzum  sıkılınca atletini alır halay çeker şarkı söyler benimle dans eder dışardan o kadar ağır görünen biri annesi bile inanmaz böyle olduğuna benimde çok hoşuma gidiyo :D

0 oy
tarafından

Bazen cok cocuklasiyo bazen cok adir abi oluyo cozemedim daha :D

0 oy
(148 puan) tarafından

Ahahaha eşim geldi gözümün önüne benimkide öyle valla evde su savaşı yapıyoruz her taraf batiyo sonra birlikte siliyoz :)

0 oy
tarafından

Ohhh ne güzel valla :D

0 oy
tarafından
Masallah cnm Allah daim etsn
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Ne guzel cnm eglenin birlikte ❤
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Ne güzel iste oynayın beraber