Kavgada hgahhahah
Severek tanıştık. 2 yıl arkadaşlık sonrası çıkmaya başladık. 7 yıl sevdik birbirimizi sonra nisanlandık. 2 yılda nişanlı kaldık. Sonra evlendik. Şimdi 3. Yilımıza gireceğiz . çokta mutluyuz. Darısı tüm sevenlerin başına
Ben kuzenim kardesim ve arkadasimla kafedeydim. Megerse arka masada arkadasimin sevgilisi ve arkadasi varmış. Benim haberim yok tabi. Kuzenimin sarji bitti priz de onlarin oturdugu masanin yaninda bana verdi telefonu uzatsana diye ben uzattim ama hic yuzune bile bakmadim. orda gormus beni. Suratsizsin cok der hala daha. Neyse sonra ayaga kalkip su alip gelmis falan net gorebilmek icin. Ertesi gun telefonumda mesaj merhaba ben emre diye. Tabi tanımıyorum hic bakmadim yuzune anlatti bu. Ben istemedim aile evinde degil bekar evinde kalıyordu arkadaslari da biraz serseriydi güvenemedim 7 ay kadar uğraştı bu en son beni takip edip evimi ogrenmis bi gece ansizin kapimda belirdi ya simdi bana gelirsin yada hayatindan sonsuza dek cikarim dedi. Sonra bi baktim bende hoşlanıyorum artik. Aile evine geçersen olur dedim cocuk akli iste oda hemen gecti suan 5 aylik hamileyim o beyden biraz uzun oldu ama olsun :)
Yaklaşık bi 15 yıl kadar ayni sokakta oturduk . Karşı binada oturuyorlardi . Ayni liseden mezun olduk . Slm alıp vermemiz bile yoktu . Tabi ben oyle saniyormusum :) esim gizliden bna çaktırmadan bni takip edermiş:) bir gün bni faceden ekledi . İlk gördüğümde bu s*****bni niye eklemiski dedim sonra kabul ettim :) bir kac gün konuştuk sonra sevgili olduk . 2016 da sevgili olduk 2017 de evlenelim dedik babam vermem dedi önce okul bitecek memur olacaksın dedi biz inat ettik 2018 de evlendik :) iyikide evlenmisiz
Okulumda bu yıl bitecek :) ben okul bitmeden evlenmeyi gec bide cocuk yaptım:) 28 yaşındayım okul deyince yanlış anlasilma olmasın 2. Unv okuyorum memur olmak kolay değil:) kader utansin biraz uzun oldu galiba :))))
1,493,084 soru
24,396,042 cevap
349,752 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın