0 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kayınvalidem ve annem dönüşümlü bakıyorlar oğluma. Bu hafta kayınvalidemler bizdeydi. Dün akşam mısır patlattım kola getirdim yiyip içtik. Oğlumda ne görse istiyor eline havuç veriyoruz ayva elma vs veriyoruz oyalanıyor. Ama dün kayınvalidem bardağın dibinde 2 yudumluk kalan kolayı içirdi. Anne napıyosun kola içirdi farkında mısın dedim. Ama napim masum masum baktı diyor. Olsun içime lütfen azcık da olsa dedim ama İçimde volkanlar patladı :(

23 Cevaplar

0 oy
(22,058 puan) tarafından
Nolacak kiz benimkide icti 2 3 defa bunumu dert edindin
(45,017 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(22,058 puan) tarafından
;D napiyon kankam ya dünden ne haber :Dd
(45,017 puan) tarafından
Aman geldiler gittiler kurtuldum sjssjsj haftaya ben gidiyom oraya gimsa var orda çocuklara baksınlar aylık alışveriş yapicam ordan dün kayinbabam sebze almış haftaya kadar oda yeter sjsjsjsjksj
(22,058 puan) tarafından
:D dedim ztn derya eline telefonu alamadi kesin pek goremedim diye :DD
(45,017 puan) tarafından
Sevdada öle yazmış bugün yoksun buralarda diye:))
-Reklam-
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Bende olsam kızardım yetişkinler için zararlı kaldı ki bebek içsin yazık yavrum :( güven sorunu oluşur bende bir daha baksın istemem 
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Benim kaynanam da ben banyodayken 2 çay kaşığı Nescafe icirmis 7 aylikken. Çıkınca bir de gülerek söylüyor icirdim diye. Anne niye veriyorsun iyi bir şey olsa ben veririm bir daha verme lütfen bak bunlar ilerde hastalık yapar çocukta dedim. Kız nolcak falan dedi ustelemedim kırılır diye ama gözüm üstünde artık. Kayınbabam da bal vermek istedi baba sakın verme 1 yaşından önce yasak dedim vermedi. Ama içmiş artık yapacak bir şey yok uyarmıssin artık vermez herhalde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 190 göst.
8 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 672 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Anneysen10 (123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 804 göst.
10 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.