0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (2,532 puan) tarafından
6aylık menü öneriniz neler. Kac ögun 

3 Cevaplar

0 oy
(25,192 puan) tarafından
6 aylıkken 3 öğün falan veriyordum
(12,974 puan) tarafından
Emziriyomuydun canim ya ne zaman baslamistin vermeye. Benimkide 6 aylik veriyorum 3 ogun ama
(25,192 puan) tarafından
Emziriyorum canım 5 aylıken başladım ek gıdaya şimdi 10 aylık herşeyi yer
(12,974 puan) tarafından
Benimki biraz iri oldugu icin doktor 6ya kadar baslamayalim demisti. Bende 5.5da artik sutum yetmemeye baslayinca tadimlara basladim 27 subatta 6 ayi doldu. Artik sabah kahvalti oglen meyve yogurt falan aksamda yemek veriyorum biz ne yiyosak tuzsuz sekilde. Menu dogrumu oglen yemek aksam meyvemi olcak yoksa biliyomusun yada nasil veriyosun
(25,192 puan) tarafından
Canım ben şöyle yapıyordum 6 aylıkken sabah kahvaltı önce, öğlen çorba yogurt akşam meyveli muhallebi yada meyve püresi. Şimdi 5 öğün veriyorum sabah kahvaltısı öğlen yemeği 2 çeşit yanında yogurt sonra meyve ara öğün akşam yemekte me varsa yatmadan önce de geve muhallebisi. Aralarda da sık sık emer. Bende bizim yemeklerimizden az tuzlu al salçalı yaparım hep öyle veririm ne yersek oda yer
(12,974 puan) tarafından
Şuan aksam meyve tarzi oglen yemek olmali sanirim aksam yemek agirmi gelir acaba. Bende hep oglen meyve veriyorum aksam yemek bizim gibi :) aynen doktorum zaten asla ona ayri bisey yapma dedi kendi yemeklerinden koy sen ne yiyosan onu yesin. Sadece sabah ona avakado yumurta pekmez peynir falan yapiyrm
(25,192 puan) tarafından
Akşam çorba verebilirsin yogurtlu çorbalar yada sebze çorbaları bşy olmaZ cnm
(12,974 puan) tarafından
Tamam canım saol :)
(866 puan) tarafından
Kızlar muhallebiye inek sütü mu kullaniyorsunuz
(25,192 puan) tarafından
Cnm muhallebi derken sütle yapılan değil, irmikli yada meyveli yapıyorum püre gibi
(866 puan) tarafından
Anladım teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
DR. 4 ogun dedi ama ben 2 veriyorum zaten r4 gün sonra fitil ile büyük abdesti yapıyor :((( 

Yoğurt elma armut püresi. 

Kabak havuç patates az pirinç çorba yapıyorum çatalla ezip blender yasak dedi dr.  

Su muhallebisi pişir ocaktan al 2 no mama ekle dedi öle ver dedi. Ben 2 2 yapıyorum cnm. Yarım çay bardağı su içebilir.
0 oy
tarafından
Canım bana Dr günde bir kez çay tabağını geçmeyecek kadar ver dedi 

Sebze püreleri ile başla dedi 3 gün kuralı ile

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
9 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yenianne_tugce (1,754 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 346 göst.
0 oy
0 cevap 136 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu

412,460 soru

12,417,479 cevap

45,076 kullanıcı

Kategoriler

...