0 oy
1,344 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (273 puan) tarafından
Hanimlar 26 haftalik gebeyim eşim bana şişko yarım dünya diyor cok alınıyorum ya halbuki bence cok da şişko değilim 6 kilo aldım insan hamile esine şaka bile olsa bunu der mi ya ben erkek olsam hamile esime hep cok güzelsin cok yakıştı sana derdim böyle yapıyor gözümden eksiliyor

27 Cevaplar

0 oy
tarafından

boyle soyleyen esleri gorunce Allah im iyiki kocam boyle dill diyorum zaten zayif sevmez bir de kilo verme der :D senle espiri yapiyorsa cok sert tepkini koy bu elde olmayab bir durum sonucta sinir oluyorum bende bu durumlari gorunce

-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Bence sana takilmış hoş birşey bu.benm eşimde tosunum derdi hosuma giderdi kaldı hala tosunum der
0 oy
(28,648 puan) tarafından
Sende ona de :) 
0 oy
(82 puan) tarafından
Benimki de kilo aldığımda mutlu oluyo sanırsın piyango bize vurmuş
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Benimki hamileliği çok yakıştırıyor da noluyor oda çok yiyorsun diyor :))) halbuki yesem nolacak doğumdan sonra yine eskiye döneceğim ama yine de resmen lokmalarımı sayıyor ilk hamileliğimde Doğumdan bir gün önce ablam annem filan misafirliğe gelmişti yine çok yiyosun filan dedi herkesin önünde canım sıkıldı doymadan kalktım saatte öğleden sonra 3-4 aradıydı başka bişey de yemedim ertesi sabah 5 buçukta sancım geldi doğuma gittim şansıma hem açlık hem yorgunluk hem de uykumu alamamam yüzünden hiç dermanım yoktu o yüzden de ıkınamadım saatlerce doğuramadım düşün :))

0 oy
tarafından
Şaka yapıyor canım mılletın yanında demedıgı muddetce cok takma dogum yapınca verırsın benımde kalcam cok cıkmıstı esım derdı bızım kız kalacalarına gıtmıa karnında yok gezıyor arka tarafında derdı gulerdım baya ama baskasının yanında derse kavga cıkarırdım yanı
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Gerçekten şaka diyorsa takılma bence. Eşimde bana, sofrada yemek kalınca birazdan acikacan zaten yersin derdi. Sık sık acıkıyorum diye dalga geçerdi. Acıktım dedikçe Beraber gülerdik:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 483 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 2,409 göst.
13 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,159 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 796 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde pikachu.53 (2,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,974 göst.