0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından

Bugün aldım 3 damla damlattım mendile koydum odaya cocukla arasında 1 metre var mendilin ev buram buram kokuyo bütün genzim açıldı böyle mi bu :D 

5 Cevaplar

0 oy
(7,631 puan) tarafından
 İlk defa duydum esansmi o ney 
(25,196 puan) tarafından
Tıkanık burun için burnu açıyo
(7,631 puan) tarafından
Geçmiş olsun
(25,196 puan) tarafından
Sağol cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet canım yıkamadan cıkmıyor yakasına ve yastığına damlat acılır burnu
(25,196 puan) tarafından
Yastık kullanmıyo canım yüz üstü yatıyo bende mendile damlatıp yatagın kenarına koydum arada 1 metre var iyi mi
tarafından
Canim yakasına damlat ne kadar yakın olursa o kadar rahatlar zararı yok korkma hıc
(25,196 puan) tarafından
Aa öyle mi kız tamam yaklaştırayım uyuyo şimdi damlatamam :D kız ben manolya bahçesinin yüzey temizleyicisini aldım dün 7.50 tl anaammm mis gibi kokuyo kız :D bugun evi sildim onla hala kokuyo ahaha yumuşatıcısını da alcam hala almadım :D
tarafından
Yap yap kuzum acilsin burnu bir de bebek vocks al dudak uzerıne burunun ucuna yanı sür. Ben sana dedim selo benı dınlemedın bosuna ahahahah
(25,196 puan) tarafından
Hahaha kız mikemmel mikemmel yarın bi fısfıs yapcam hatta toz alma fısfısı içine dökceö bundan koksun ahahah
tarafından
Oh mis canım mis mutlu yuvamı ds dene bak yuzey temızlıyıcı oda hsrıka bıngonun agagsg
(25,196 puan) tarafından
Hahaha onu da alayım kız ucuzmuş 7.50 tl :D
tarafından
İndirime gırıyor canım takip et
(25,196 puan) tarafından
Tm cnm edeyim
tarafından
Yasasın bingocular ahahhaah
(25,196 puan) tarafından
Hahaha aynen kız brnim toz deterjanımda bingo oda çok güzel :D kızım olursa adını bingo su koycam ahahah :D
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Ben direk yatagına damlatıyorum cnm
(25,196 puan) tarafından
Yaklaştırayım mı mendili biraz ilk defa kullancam diye bilemedim 1 metre ötede ama baya etkili kokuyo bütün evi sardı :D
(2,475 puan) tarafından
Ben yastık kullanmıyorum burnunun dibine çarsafa 2 3 damla damlatıyorum açılıyor burnu. Hiç zararı yok yakasına bile damlatabilirsin
(25,196 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım ya bizimkide yastıksız yatıyo yüz üstü
(2,475 puan) tarafından
O da bizim gibiymiş desene :D 40tan beri yüzüstü yatar benimki
(25,196 puan) tarafından
Aynen benimkide 40 tan beri :D
0 oy
tarafından
Bana 1 damla yakasina demisti ama ben yattigi yatagin carsafina damlatiyordum. Yada buhar makinaainin haznesine. Ama beenim burnumu acmadi ya 
(25,196 puan) tarafından
Anladm cnm bizim hırıltısı yok burnu tıkanıyo du bu akşam bi güzel temizledik burnunu serumda sıktım bide bu damla şuan rahat nefes alıyo şükür
tarafından
Cok sukur kotu birsey tikaniklik biz cok cekiyoruz
(25,196 puan) tarafından
Serumla falan çekiyormusunuz cnm burnunu
tarafından
Cekmez  miyim hemde daha minicikkenden beri serumu sıkıyorum aspiratorle cekiyorum hep
(25,196 puan) tarafından
Tüh niye doluyo ki bu kadar yavrucak ya
0 oy
tarafından
Evet çok etkili bizde kullanıyoruz yesilinden 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
6 cevap 135 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 111 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde uykusuz anne (254 puan) tarafından soruldu

413,666 soru

12,452,507 cevap

46,368 kullanıcı

Kategoriler

...