0 oy
1,530 göst.
Diğer kategorisinde (2,483 puan) tarafından

Ben moralim bozuk oldu mu yada iyi hissetmiyosam o zaman ne temizlik ne yemek hic bisey yapmiyorum yatak daginik kalir kiyafetler ayri yerde

Nefret ediyorum bu huyumdan 

Ha bide şey sinirlenince elim ayagim titriyo ayakta duramiyorum ve konusmanin ilk 10 dakikasi aglayip sonra birden bire susuyorumm :D

39 Cevaplar

+1 oy
(61 puan) tarafından
Cok sinirliysem aglarim sinirden bide surat asarim 3 gunden once düzelmez suratim
(2,483 puan) tarafından
Ayy benimde hemen modum düşer
Hani derler ya icin kan aglasa bile suratın gülsün diye bende oyle olmuyo :d
(61 puan) tarafından
Benim sikayetim yokda benim adam kiziyo o surat duzelmesse git bu evden diyo bende bavul toplamaya gidiyorum geliyo pesimee
(795 puan) tarafından
Bnm içim kan aglasa bile suratım güler neden ki ama çok üzülürüm kimseyi kırmak üzmek istemem özünde ben kendimi sevmiyrim
-Reklam-
+1 oy
(2,334 puan) tarafından

En ufak bi şeyde hemen modum düşüyo ve herkese yansıtıyorum bunu. Bu huyuma sinir oluyorum :)

(2,483 puan) tarafından
Bende oyleyim bacim yalniz degilsin :ddD
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Fazla merhametli olmamı sevmiyorum...
0 oy
(7,126 puan) tarafından
Temizlik takintim zerre sevmiyorum ama onunede gecemiyorum
(2,483 puan) tarafından
Kendimize zarar ziyan canim
0 oy
(147 puan) tarafından
Cok konısmak :( 
(2,483 puan) tarafından
Yaa :ddDd
Hay 12 karakterine
(147 puan) tarafından
Ama cok konusmanın da etkeni herlade bu tarz progrmların 12 ve fazlasını yazmamızı istemesi sanırım :))))
0 oy
(786 puan) tarafından
İnat bi insanimm haddinden fazla buda bna zarar bide fazla iyimserim 
(2,483 puan) tarafından
Benimde bazen inatciligim tutuyo yaa
0 oy
tarafından
en ufak seye oturur mal gibi aglarimmm :) ve nefret ediomm bu huyumdan
(2,483 puan) tarafından
Yalnizz degilsinnn kardesssss :dds
0 oy
(6,396 puan) tarafından

Temizlik ve duzen

Birde biriyle yuz yuze tartisinca cok sinirlerim sonradan pisman oldugum cok soz soylemisimdir eger karsimda ki deger verdigim biriyse hemen aglarim laflarina :D

(2,483 puan) tarafından
Beninde bi arkadasim vardi 12 senelik hala gelir onla kavga ederdik birbirimize saydirirdik ama sonra sarilirdik ayri biseydi ya :dd
0 oy
tarafından
Ağzıma geleni söylerim sonu nereye gider kırılır mı düşünmem sonuçları çok kırıcı oluyr ama elimde değil 
(2,483 puan) tarafından
Sende kırılıyomusun dediklerin icin peki
tarafından
Hayır haksızlık yapıldığını düşünürsem veririm çünkü o tepkiyi ve pişman olmam cnm
0 oy
tarafından
En ufak şey e kızıp surat asabiliyorum karışımdaki şaka bile yapmış olsa benim surat hemen düşüyor bende bu huyumu sevmiyorum :Dddd
(2,483 puan) tarafından
Bende oyleyim anam esimde hic sevmez bu huyumu
(6,396 puan) tarafından
Benim esimde şikayetçi bu huyumdan :D :D
tarafından
Benim esim alıştı zavallı öyle de böyle de düşüyor surat :Dd
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Çok kindar oluşum.

Ve gözüm dönünce  inanılmaz kırıcı oluşum 
(2,483 puan) tarafından
Kinci degildim bende son zamanlarda cok fazla bu duyguyu tadiyorum bende
(14,470 puan) tarafından
Ben oldm olası kimciyimdir.
0 oy
(2,348 puan) tarafından

Bnmde onceden sinirlenince bacaklarim uyusurdu ayakta duramazdm :) nasil oldu bilmiom kendilgnden gecti :))

Sinirlenince cok hircin konusuyorum ses tonum yukseliyor bu yuzden hakliyken haksz duruma dustugum oluyor o huyumu sevmiom oysaki ses tonumu hafif kisik kullansam tatli tatli gelicem hakkindan ama bazen basrsamda bazen basaramiorm :) ama eskiye nazaran iyiym eskiye nazaran bazende olsa basarabilmek bi marifet o kadr psikologa gttik bosuna vermedk o paralari :))

(2,483 puan) tarafından
Ben psikologa gitmeyi istiyorum ama korkuyorum nedensiz gitsem boyle icimdekileri bosaltsam karsimdakini doldursam anca rahatlarim o derece :dd
(2,348 puan) tarafından
Konusmak istior bosalmak istiorsan terapiste gidiceksin canm ama once bi psikologa gidip gorusceksin o seni terapiste yonlendirio eger iyi bi psikologsa nerede oturuyorsun
(2,483 puan) tarafından
Izmirde canim oturuyorum
(2,348 puan) tarafından
Hi istanbulda olsaydin bi yer tavsiye edicektm  :))
0 oy
(284 puan) tarafından
Ben salk oluşumu sevmiyorum ama her seferinde de slak yerine konuluyorum . Biriyle kanli bicakli kavga etsem sucsuz bende olsam yinede barisip konusmak isterim herkesin her dedigine tamam derm sanki sozlükden hayir diye bi kelime yok kaldırılmış nefret ederim bu huyumdan birde birine bi laf söylersem acaba kırıldı mı küstü mü diye sabaha kadar düşünürm
(2,483 puan) tarafından
Yaa kiyamam
Ama boyle olman hic guzel bisey degil degismeye calis canim
(284 puan) tarafından
Yaa gercekten nefret ediyorum bu huylarimdan ama köylü köyünden vaxgeçiyorda huylu huyundan geçmiyor :((( keske degisebilsem eli maşalı otoriter bi kadın olmak isterdim boyle ezik olmaktansa
0 oy
tarafından

Çok çabuk yüzüm düşüyo ve karşındakine bunu hemen belli ediyorum://

Ha bide biraz patavatsizim:D lafımı esirgemiyorum.bazen hakeden için güzel oluyo ama bazen de hiçç olmuyo:D

(2,483 puan) tarafından
Hem iyi yonu hem kotu yonu var :ddD biz iyi tarafindan bakak :dd
tarafından
Aynn cnm aynn:p
0 oy
(834 puan) tarafından
En sevmedigim huyum sinirlenince ağzımdan çıkanı bilmemem. Birde çok kinci olmam :)
(2,483 puan) tarafından
Yaa cok zarar verir bu canim sana :))
(834 puan) tarafından
Işte canım kendime engel olamıyorum malesef :)
0 oy
tarafından
Herkese iyi niyetli davranmam
(2,483 puan) tarafından
Sonrasi cok fazla koyuyo deme
Karsiligini alamamak
tarafından
Hemde nasıl gözünün içine baka baka yaptığın şeyler yapılmamış olarak gösteriliyor oda çok koyuyo
(2,483 puan) tarafından
Allah karsina duzgun insanlar cikarsin insallah bacim ne diyim
tarafından
Hepimizij inşallah hepimizin ben onlara hakkımı helal etmiyorum o kesin
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Cok sinirlwndigimde sesim titriyor cumle kuramiyorum sinirden. Birde hemen bagiroyorum. Halbuseki insanlar beni sakince sinirlendiriyorlar ben bagirip yukselimce haksiz oluyorum
(2,483 puan) tarafından
Onun provasini yap ayna karsisinda sanki karsinda biri varmis gibi davran ve kavga et ben sesimin tonunu o sekilde duzelttim ;)
Mantiksiz gelebilir ama valla ben oyle cozum bululdum :dd
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Hayir diyememe huyum var. Ailem akrabam bisey rica ettiginde sevmeye sevmeye de olsa tamam olur diyorum. Bazen insanlara yok demek istiyorum kırılcaksa da kırılsınlar..
(2,483 puan) tarafından
Deli misin kız sen hayir demeyi kendi kendine aklın erdiginde ogrenmen gerekirdi yoksa fena harcarlar seni
(2,187 puan) tarafından
Öyle kötü insanlar degil canim akrabalarim filan yada eşimin ailesi
0 oy
tarafından
kin gutmeyi cok istiorumm ama gudemioruumm 

birde basima.ne geliosa iyimserligimden merhametimden gelior
(2,483 puan) tarafından
Degismes sart maalesef
Yada zamanla degisiyosun
0 oy
(350 puan) tarafından
Bende stres yaptigimda karnım ağrıyo sonra çok sinirli ve inat bi yapım var ama bi o kadarda duygusal mesela eşime kizimi sevmesi için vereyim isim var şimdi sevemem dese hemen ağlarım sinirlenir bağırır çağırır başka odaya giderim :D esimde pesimden gelip ozur dilerim der tabi ama en nefret ettiğim huyum bu ya 
(2,483 puan) tarafından
O ne kız gelio almadi diye :xdzdd

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 486 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,601 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 627 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu