0 oy
771 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bayram isminde tanıdığınız varmı sağlık acısından nasıl yada huyu suyu

30 Cevaplar

0 oy
(6,046 puan) tarafından
Bı komşumuzun oğlu var oda zihinsel engelli.
tarafından
Bayramlarda hep sıkıntı var
-Reklam-
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Kayinbabam 

Çok tatli güler yüzlü tatlı dilli sevecen biridir baba gibi baba yani çok şükür sağlığı da gayet iyi 
(3,702 puan) tarafından
Oğlum yok ama olursa eşimin hevesi var bayram koymayı düşünüyor bende şimdi Allah var babamı çok seviyorum ama bayram ismi biraz eski ya bende şey dedim yanına bide ek isim koyuyum çocuk büyüyün hangisini istiyorsa onu kullansin diye
tarafından
Eşimde oğlan olursa Bayram koyacak ama kayınpeder hep hasta abimde adı bayram oda hep hasta çok canım sıkılıyor
(3,702 puan) tarafından
Dek gelmiştir tesadüfdur ne biliyim bünyeleri zayıftır 3 senelik evliyim bir kere maşallah kayinbabamin hasta olduğunu duymadım her insan aynı olacak değildir
tarafından
Öyle tabi de yorumları okusana bi
(3,702 puan) tarafından
Okudum bütün bayramlar hastanelik olmuş :)))
0 oy
tarafından
Kaynanamın kardeşi var namazın da niyazın da sağlıklı mutlu Bi adam ama eşim sevmez fesat diyo :) 
tarafından
Eşi biliyoda diyodur :D
tarafından
Büyük ihtimalle yani dayısı sonuçta kaç yıllık tanıyordur:))))
tarafından
Hshs yanii
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Valla sınıf arkadasm vardı cocuk hastaydı sureklı hastaneye giderdi cok zayıftı faln herlde bayram ismi ugursuz 
tarafından
Öyle valla yorumlara bak bide aradan tek tük sağlam çıktı çok canım sıkıldı
(4,060 puan) tarafından
Baska da hıc bayram yok valla yaslı var oda zatn yası geregı hasta genc halini bilmem
tarafından
Hmm anladım
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Bizim eski komsu vardı bayram amca kırık çıkık lira bakardı iyi adamdı ama en son hastalığı çıkmıştı kanserdi galiba emin değilim ama ne hastalığı olduğundan suan aklımda kanser diye kalmış 
tarafından
Bayramlar hep hasta oluyor
0 oy
(580 puan) tarafından
Kuzenim bayram ve doktor çok da zeki 
tarafından
Ay kiiz hay ağzına sağlık keşke öyle olsa
0 oy
tarafından
Komşumuzun kocası bayram çok saf çok temiz birisi valla önümüzden geçerkn bile başını yere eğer yürür kaç senelik komşusuyuz ama çok çabk sinirlenen biri 
tarafından
Yine de bu bayramlarda bı sorun var
tarafından
Ayn cnm bayrm isimlerinden kaç bence
tarafından
Nereye kaçayım bacım oğlan çocuğumuz olursa eşim koyacak kesin off dua et Allah rızası için koymasın ya
tarafından
Kız söyşe bayrm isimleri hep uğurszdr burdaki yorumları göster adam okuyunca vazgeçer isimden hem bu devirde art bayram ismi mi kalmş yani bayram ismi eskidi artk eşini ikna etmeye çalış gerekirse burdaki cevapları göster adam okuyunca ztn vazgeçer inşlh bu mübarek günde vazgeçer bayram isminden
0 oy
(877 puan) tarafından
Benim var biri imam =diğeri vefat etti huyları kötüydü kıyaslama bence
tarafından
Kıyaslamak değil canım yorumlara bakarmisin
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Bizim iş yerinde bi bayram amca vardı adam biraz sapıktı 55 60 yaşlarında falandı ama kabine giren kadınları dikizlemenin peşine düserdi sürekli 
0 oy
tarafından
Ablamın eşinin ismi Bayram o kadar mülayim,kibar ve mükemmel bi insanki cok seviyoruz ailecek 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 741 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 387 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde emir 19! (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 163 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde emir 19! (242 puan) tarafından soruldu