0 oy
915 göst.
Aile kategorisinde tarafından
 kaynanam la görüntülü konuştuk  dün bir 3 saat sonra kayın babamla görüntülü konuştuk(işten gelmesini bekledik işte)kaynanam müsaade etmedi hemen oda konuşmak istedi zaten ekrandan bir ayrılmadı. Kayın babamla konuşamadık. Zaten kaynanamın  huyu bu, bu yüzünden boşanma aşamasına gelmiştik. 

Ne ise

Eşim bebeğimi yürütmek istedi babası görsün diye hemen diyor ki kayın validem aynı babası babası gibi topçu. Her ortamda her fırsatta yerli yersiz çoçuklarını över.  her telefon konuşmasındayine över. (örneğin eşimin gözleri çekik oglumun kocaman ve iri aynı babası diyor halbuki herkez gözleri aynı ben biliyor) Bende dedim eşimin top oynadığını göremedim ben.(3 sene önce filan oynuyordu oda hafta bir saat spor olsun diye hobi olacak bir durumu yok yani) Bir gerilmiş orta okulda iken madalyası varmış.Gelde diyor madalyalarını sana göstereyim. Eşimde 29 yaşında bu arada. Bir sinirlendim bir kalbim güm güm attı anlatamam. Sustum. 

Bir değil iki değil her seferinde aynı. Ki rahatsız oldugumu biliyor. Onla konuşmasak bile ona soru sormasa bile bir müsaade etmiyor. Çoçukları herşeyden üstün. Herkesin çoçukları kendine üstün ama 29 yaşında evli çoçugu olan bir bireye sürekli bunu yapıyorsun evimiz sürekli huzursuz oluyor. Ben uykusuz kalıyorum. Eşimde sadece izliyor normal mi bu ya? 

22 Cevaplar

0 oy
(2,574 puan) tarafından
Yani ben tam olarak sorunu anlayamadım övdüğü kişi senin eşin ne var bunda biraz sende sorun olabilir mi kusura bakma da önceki yaptıklarını bilmiyorum ama ben yanlış birşey göremedim insan çocuklarını tabiki de över 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sizin yaklaşımınız daha takıntılı geldi bana

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 440 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 791 göst.
24 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Has (36 puan) tarafından soruldu
0 oy