0 oy
579 göst.
Aile kategorisinde (942 puan) tarafından
Benim 2 yıl oldu evleneli 7 aylık bebeğim var hiç beni tek bırakmadı bu zamana kadar hiç kalmadım 1 gün bile bırakmadı hep beraber gündüz gittik akşam döndük. Bende kalmak istiyorum biraz annemde ama izin vermiyor

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu esine soyledin mi peki annenle mesafeniz uzak mi 
(942 puan) tarafından
Ben şehirdeyim annem.koyde
-Reklam-
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Eşim bizden önce bir ay yurtdışına geldi kaynanam da evimin karşısında oturuyor annem de beş dk ama biz oğlumla annemde kaldık bir ay Mayıs'ta yine gideceğim tek ben yine en fazla annemde takılırım bırakır yani 
0 oy
tarafından
Neden peki sebebi ne bunun için seninde hakkın orda kalmak 
0 oy
tarafından
Bnm eşim istersen bize hiç gelme annenleri ozluyosun sen der gurbetteyiz çünkü.Birakir Allah razı olsun.
0 oy
(410 puan) tarafından
Ben esime demeden esim gider beni birakor 3 4 gun kalirim genelde o gitt der ablmlara da öyle konuş ama oyle olmazki
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Tabiki kalırım hatta arkadaşlarımda bile kalırım.  Eşinle konuş ne kadar istediğini anlat güzellikle ikna edersin 
0 oy
(5,594 puan) tarafından
Ailem doğuda ben batıda senede 1 eşimle gideriz 1 ay kalıp geliriz
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Ailem uzak olduğu için senede bir kere gidiyorum ve normal olarak kalıyorum ama yakın olsaydı kalmazdim gider donerdim
0 oy
tarafından
Annemle aramda 15 dakika var hergitmemde kalırım bir gece bile olsa
0 oy
(707 puan) tarafından
Bende bunu anlamıyorum neden izin vermiyor sende anne evladısın 
0 oy
tarafından
Evlerimiz yakındı annemlerle gider 1 hafta kalırdım şimdi ben taşındım her yıl gider 1 aydan fazla bir süre kalırım eşin çok değişik çokta yalnış düşüncede seni onlardan istediğini senin onların kızı olduğunu unutuyor olmalı
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Buna karisamaz izin vermeme gibi bir şey yok. Giderim kalırım fakat Trip yapar onu tek bırakıp gittiğim için :)
0 oy
tarafından
Benim mesafem 10 dakika oyuzdne hiç teklif etmedim ama benimkide izin vermez bensiz uyumaz deli :) belki ondna izin vermiyordur seninkide
0 oy
(580 puan) tarafından
Karışamaz o kadarına 
0 oy
(2,383 puan) tarafından
B3nimki birakmaz bende o evde yalniz dururken gitmem sonucta burasi benim evim ama sehir disina felan gittiğinde gitmek istiyorum doğruyu söylemek gerekirse 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Bizimkiler şehir dışında ben kızımla tek gidiyorum sürekli eşim valistigi için gelemiyor
0 oy
tarafından
Ben hep tek gitim kaç aydır  da anemlerdeyim 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Aynı sehirdeyseniz kalma konusunda birşey diyemem ama gün içinde sen tek başına gidebilirsin illa kocan seninle gitmek zorunda degil sonuçta o senin ailen ailene gitmek için peşinden sürüklenmesi ne gerek yok giderken aileme gidiyorum diyebilmelisin başta nasıl alistirirsan fırsat verirsen o şekilde devam eder.biz aynı şehirde değiliz memleketime kendisi götürür sıkıldın yıllık izin al götüreyim diyor o götürür geri doner şuan çalışmıyorum yine aynı aynibyerde olsak ta birşey demez 
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Kocan acaba senden ayrı kalmak mi istemiyor ☺ yoksa cins mi bilerek mi yapıyor??
0 oy
tarafından
Başka şehirdeyiz geçenlerde tek başıma gittim neden izin vermiyor ki

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 637 göst.
30 Mart 2022 Aile kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 626 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 405 göst.