Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Akil verin bana es sorunu
0
oy
1,067
göst.
17 Mart 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Esimle dun tartistik surekli soyledigi seyin arkasinda durmayan soyledigi zaman ben ne zaman demisim diyen insan inkarci bende oma adam degilsin dedim oda tokat atti suan konusmuyorum borclari vardi birikmis parami verecektim durmadan yanimda hesap yapiyor borclari icin versem mi vermesem mi ama dunun kizginligini hala atmadim yavas vurdu ama o bile canimi acitti ozur diledi ama hala ona nefretim gecmedi ama borclari icin versem vermesem mi kararsizim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
29
Cevaplar
0
oy
18 Mart 2021
Merve2112
(
68
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla ben olsam verirdim sürekli hesap yaptığına göre sıkıntıda. Hem evlilik bu eşinin sorunu senin de sorunun olmalı, hem sen iyi olucaksin ki karşı tarafta kıymetini bile. :) Bilmiyorum düşüncem bu
19 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Verecem canim ama onun bana yaptigi gibi herseyi cok inkar ediyor once vermiyecem diyip inkar edecem ondan sonra kiymet bilmez verdigimde ama ben onun icin degil kendim ve cocugum icin yapacam
19 Mart 2021
Merve2112
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
18 Mart 2021
BabyBoyum
(
138,104
puan)
tarafından
cevaplandı
sakïn verme surunsun
19 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kanka vermeyi dusunuyorum ama onun yaptgi gibi once inkar edecem vermedim diyerek ondan sonra
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Mart 2021
ikbal
(
52,413
puan)
tarafından
cevaplandı
esin hatali sende hatalisin adam degilsin agir bir laf sakinlesince iyice ölçüp tart verip vermemek senin kararin herkesin aile düzeni farklidir esimden bir lirami bile saklayamam dersenki kiymet bilmiyo vermez giden gelmez o zaman vermezsin
19 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende vermeyi dusunuyorum zaten ama ona adam degilsin dememin nedeni boyle herseyi inkar eder soyledigi seyi kabullenmez asla cok tuhaf huylari var bir erkek gibi degil gercekten ondan oyle soyledim bende haksizim ama catladim daha artik
19 Mart 2021
ikbal
(
52,413
puan)
tarafından
yorumlandı
verme parani canim o zaman yada biraz ver hepsini verme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Mart 2021
Cadıkız
(
5,331
puan)
tarafından
cevaplandı
Paran hakkında yorum yapmam ama eşine söylediğin söz agır bir söz her ne koşulda inkar etsede ol alaf söylenmemeli
19 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya patladim artik haksizim kabulleniyorum ama bes senedir herseyi inkar yalan tamam diyorum kabulleneyim degismiyor diyorum ama olmuyor agzimdanda xikti o anki sinirle
19 Mart 2021
Cadıkız
(
5,331
puan)
tarafından
yorumlandı
Neyse kuzum yapacak bişey yok xamanı geriye alamıyoruz önemli olan bundan sonra dikkat etmek parada ben verirdim o inkar etsede rabbim gören bilen duyandır kul için yapıyorsan bişey deöeö ama ben her zaman yaptığım şeyi Allah rızası için yapıyorum desiğim için inkar etsede zoruma gitmez benim tercih senin tabikde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Mart 2021
Kucukhanim1710
(
3,101
puan)
tarafından
cevaplandı
Günahımı bile vermem ne parasi. Şiddet de alkol sigara gibi bir kereden bişey olmaz diyerek başlıyor.
19 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kolay kolay siddet uygulamaz degismisti iki senedir ilk defa dun yeltendii benxe haksizim oda ama gercekten hatasini anlayana kadar konusmamayi dusunuyorum ilk gun ozur diledi bdn kabul etmeyince oda konusmuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Mart 2021
Beytnurrr2727277
(
1,757
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence verme
19 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Basta oyle dusundum ama sonradan borclar birikecek daga kotu olacak esim icin degil kendim ve coxugum icin verecem
19 Mart 2021
Beytnurrr2727277
(
1,757
puan)
tarafından
yorumlandı
O istesin öyle ver istemeden verme bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Mart 2021
Feyzan
(
241
puan)
tarafından
cevaplandı
Paranı alır ondan sonra yine aynı olur verme kıvransın mecbur bakmaya
19 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Zaten simdi vermeyi dusunmuyorum geldi eve yemegini yedi yatti parayi vernedim diye zoruna gitti dun ozurler diliyordu verneyecegimi anlayinca konusmamaya basladi
19 Mart 2021
Feyzan
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Bırak kendi ödesin işine gelmeyince vur kır işine gelince canım gülüm hadi ordan sakın verme bak ben zamanında aynısını yaşadım itten köpekten pişmanım çok şükür başımdan def ettim ana sütüyle adam olmayanı sonradan adam edemiyosun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Mart 2021
maya2020
(
210
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne kadar vahim, cevaplari okuyorum da cogunluk parani verip vermemen uzerine yorum yapmis, sen de oyle. Tokat yemis olman ufacik bir ayrinti olarak kalmis, cok yazik.
19 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Normalde siddet uygulamaz bu iki senedir eli dahi kalkmadi bana ama dun attigi tokat hala icimde canini acitmaya calisiyorum bende onun cunku borclar yyzunden nefes alamaz duruma geldi o parayi verirsen rahatlar ama vermeyecem surundurecem ki oda rahatlamasin normalde kinci degilim ama ondan ilk defa nefret ettim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
18 Mart 2021
Nazar
(
2,047
puan)
tarafından
cevaplandı
Attıgı tokata para vererek birde teşekkür mü edeceksin! Sakın yapma ekmeğine bal sürmüş gibi olursun
19 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok canim hatasini anlayana kadar verneyecem borclar yyzunden streste surekli versem rshatlayacak ama verneyecem surundurecem dun ozur diledi ama ondan sonra anladi vermeyecegimi tekrar triplerine devam etti *** gorur o
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
10
cevap
217
göst.
Kizlar bana bir akil verin deterjan hakkinda lutfen es gecmeyin
12 Kasım 2021
Diğer
kategorisinde
Prensimin annesi
(
143
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
11
cevap
814
göst.
Kizlar meraba akil verin bana ya nolur es sorunsali lutfen okuyun allah rizasi icin
7 Mayıs 2020
Diğer
kategorisinde
AAsyam
(
3
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
10