Belki ilginc olanlar vardr canı sıkılanlarda vardr muhtemelen degisiklik olur sayfada :)
Dayimin torunu oluyo bnim esim kaynanamla kuzeniz yani :) kaynanam onun numarasindan bni aramisti oda eski sevgilisin numarasyla karistrip msj atmisti cvp vermedim snra durum anlasildi ozur diledi faceden eklemisti daha oncede surekli sohpet etmeye calisti tatli diliyle kandrdi bni :)
Eşimle memleketin kasabasında tanıştık düğüne gelmiş yegeninin yegeni de benim arkadaşımdı tabi bnm haberim yok düğünde numaramı istedi öyle konuşmaya başladık ve şimdi paşamızı bekliyoruz
Arkadasimin sevgilisiydi :D
Instagramdan tanıştık:))
Bizde esimle bi ramazan bayraminda tanistik bn daha 14 yasindaydm babamin marketi vardi orda babama yardima gitmistim eaimde musteri olarak gelmisti orda begenmis sonra baktm cocuk butun gun surekli markete geliyor bi sakz aliyor gdiyor faln bn bisyler caktm aksaminda da dugune gittik baktm ayni cocuk yine orda beni kesiyor eve kadr takp falan etti snra kuzenimden numarami alms msaj atti bnde tabi cocukluk bi sevgilim olsn nasl bisymis bide bn tadaym ddim kabul ettim :)) sonuc 5 yillik evliyiz 2. Kizima hamileyim ;)
Esimle benim evim arasinda 1 sokak var yani balkona ciksam esimin evi gozukuyor fakat Ben tanimiodum esimi arada mahallede goruyordum sadece Sonra face de arkadaslik istegi gonderdim yanlislikla o da kimsin yazdi iste Ben kendimi o kendini tanitti derken 2 ay olmadan sevgili olduk daha Sonra 2 sene sevgili kaldik 6 aylikda evliyiz 5.5 aylik da hamileyim
Üniversiteden sınıf arkadaşı. 7.yılda evlendik
Bizde facede tanıştık 5yıl önce iki arkadaş olmuştuk sonra biraz zaman geçti eşim bana çıkma teklifi etti ama bn başkasından hoşlandığım için kabul etmemiştim, sonra bu almanyadan memlekete izine geldi buluştuk şimdi biraz saçma gelicek ki bana bile saçma geliyor düşününce ama çıkmadığımız halde eşimi ozaman bu bnm sevgilim diye annem veve teyzemle tanıştırdım eşimde dünden razıymış hatta bn öyle diyince demek ki bi şansım var diye sevinmiş neyse o gün gezmeye çıkalım dedik ama teyzem yalnız gödermem dedi ve rahmetli kuzenimide bizimle yolladı çıktık kahve falan içtik ondan sonrada dolaşalım dedik gezinirken eşim elimi tuttu bnde kuzenim anlamasın diye elimi çekmedim, ztn çıkıyoruz demiştim ve iki yıl çıktık üç yıldırda evliyiz, iki aylıkta bi oğlumuz var :)
esim benim babamin amcasi oglu oluyo ben ben baskasiyla evlenme asamasina gelmistim ogrendimki sevgilisi varmis evlenmekten vazgectim inat ugruna esimle cikmaya basladim megerse esim 1 yildir beni seviyomus evlenecegim icin icinde kalmis onun inadina ondan once evlenmek icin esimle evlenmek istedim ama esimin askerligi gelmisti askere gitti geldi evledik inat ugruna evledim ama esim okadar cok seviyorumki iyiki inat icin evlendim diyorum simdide kizimizi bekliyoruz
Dayımlarla aynı apartmanda otryorz Birgün işten geliyodum tam yukarı evime çkyodum hatta yarı yola kadar geldm sonra dedim bi dayimlara bakyım npyolar dye eşimde iş için bu tarafa gelms gelmiskende yengem süt kardeşi oluyor ona uğrams tam içeri girdim oda içerdeydi ben hiç bakmadım ama o bni o zmn görmüş beğenmiş sonra yengemı arayıp bni soruyomus birgun yengemle otururken yine aradı daha önce söylemiş gelince msj at arycam dye yani yengemle iş birliği yapmışlar sonra bnmle konuşmak istedi Bn hayır kesinlikle olmaz Bn ne konuşacam falan desemde dinletemedim zorla tlfonu bana verdi konuşmaya başlayınca sanki 40 yıldır tanşyor muşuz gbi muhabbete girdik bni konuşmasıyla büyüledi resmen o günden sonra görüşmeye basladk bir sene sonrada evlendik :)
Benim ki ilginç ama çok uzun .ben tanismamiza gelinceye kadar akşam olur :)
Ama ilk görüşte aşktı bizimkisi .ikimizde renkli gozluyuz onun bir bakisi .benim bir gulusum yetti de artti.2 yıllık evliyim esimi deli gibi seviyorum. Onu kendimden bile cok sevdim ..
Ama kaynanamgil yüzünden onun sevgisi biraz azalmış gibi .onlarla aynı binada oturuyoruz .ve bir gün özel gecemiz olmadı bir gün bas basa olamadık. Anca ölürsem rahat edecem ....
Eşimle ayni mahalledeniz ve kader bizi esenler otogarinda karsilastirdi ve o gunder tam 7 senden beri beraberiz cok mutluyuz :)
Oğlumun ogretmeniydi :)) biraz biraz etkilendiğini seziyordum ama umursamiyordum.sonraki yıl iyice hissettirmeye başladı.ama yine açılmadı zaten ben de pek etkilenmiyordum.iki yılın sonunda şehir değiştireceğimizi öğrenince birden ***** olsa anlardı görmüyor musun iki yıldır sen benim halimi deyip fırça atmıştı. Bir adım gelsen şimdi iki yıllık evliydik seninle dedi.yavas hoca demiştim :)) sonra zaten bırakmadı üç beş gün içinde baktım ki melek gibi adam aşık olmuştum bile... 29 ekimde nisanlandik 10 kasımda da yani tam yüzüncü günümüzde evlendik.iyi kadar evlenmisim her anıma binlerce şükürler olsun
Universitenin ikinci gunu ingilizce dersinde tanistik. Sonra sira arkadasi olduk. 5 sene sevgili kaldik 3 senedir de evliyiz:)
Eşim le ortaokul arkadaşıyız. On iki yıl sabrın ardından evlendik.
Is yerlerimiz yakindi ve ilk gorste ask diyelim esim bni gorunce o bnm oluck demis :)))
Bnde iki gun cikar ayrilirim dedim oyle olmadi asik oldum hmde nasil oldum :) zor oldu ailesi yuzunden evlenmemz bni istemediler esim onlri karsisna alp evlndi bnmle :) simdi 11 aylik evliyiz 5 aylik hamileyim :)
Benim tanışma hikayem buradakilerden çok farklı :) Eşim beni otobüste görmüş:D 2014 yılıydı. O zamanlar ben çocuk gelişimi bölümünde kurs eğitimi alıyorum. Eşim istanbula teyzesinin yanına gelmişti. Normalde Ünyede yaşıyordu. Bir gün kurs çıkışı otobüse binerken acele etmiştim çünkü bizim oraya otobüs yarim saatte bir geliyodu. Otobüsü kaçırmıyım diye kapısına doğru koşarken yanlışlıkla birine çarpmıştım ama yüzüne hiç bakmadım afedersiniz deyip geçtim. Sonrasında en arkada bi yere oturdum müzik dinliyodum bi yandan da instagram face takiliyorum. Çarptığım kişi eşimmiş yüzüne hiç bakmayınca dikkatini çekmişim bana istanbulda evli kadınlar bile kocalarının yanında başka erkeklere bakıyolar o kadar rahatsız oluyorum ki sen hiç bakmayınca merak ettim seni takip etmek istedim demişti konuşmaya başladıktan sonra. Neyse ben instada takılırken eşim gelmiş başımda ayakta durmuş ordan ismimi falan görmüş. Ben inmeden önce o inmiş otobüsten. İner inmez de hemen takip etmeye başlamış bütün resimlerimi beğenmişti:D neyse bende bu küm acaba diye düşünüyorum hiç tanıdık arkadaşımız yok hiç görmediğim de biri. Bi süre sonra face mi de bulmuş insta üzerinden. Ben karşılık vermeyince faceden yürüdü :D ilk başlarda kabullenemedim. Önceden yaşadığım bazı olaylardan kimseye güvenim yoktu. Sevgili olaylarını falan da hiç düşünmüyodum. Birde istanbul nere ünye nere dedim kendi kendime. Neyse eşim baya bi ısrarcı olunca bi şans vermeye karar verdim. Konuşmaya başladık. Bi süre arkadaşça baya konuştuk. Buluşmaya karar verdik. Eşime karşı bişey hissetmiyodum ilk başta ama bulunacağımız gün o kadar heyecanlandım ki o an ondan hoşlanmaya başladığımı anladım bişeyler değişmişti çünkü bende hissediyodum ama çabuk karar verip hem onu hemde kendimi üzmek istemedim. Neyse biz buluştuk o gün çok güzel geçti eşim yağmuru ıslanmayı hiç sevmez sırf ben seviyorum dedim diye benimle yağmurda yürüdü. O hafta çok ağır nezle oldu kıyamam ya sırf benim için :). Sonrasında bi kaç ay geçtikten sonra sevgili olduk ertesi gün askere gitti. Uzun dönem. Denizci olarak hatay a gitti. Sas komando seçimi için denizin 10 metre dibine dalanları istanbul beykoza eğitime gönderiyolar diyince eşimde burda olmak için eğitimlere katılmıştı istanbula gelemeye hak kazandı. 1 ay haftasonlari hep buluştuk konuştuk. Eşime güvendiğimi onu gerçekten sevdiğimi anladım. Tabi askerlik süreci ikimiz içinde çok yıpratıcı oldu ama sonrasında herşey çok güzel gelişti. 1 yıllık evli 7 aylık hamileyim. Eşimi eşimin ailesini çok seviyorum. İyiki diyorum iyiki otobüse binerken ona çarpmışım :D
1,490,744 soru
24,362,767 cevap
347,251 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın