0 oy
1,093 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar anlatmıstım akrabam kocası tarafından başından vurulmustu beyin ölümü gerceklesmisti..bugun fişi cekildi vefaat etti ...3 tane kücük cocuk yetim ve öksüz kaldı en kücügü daha 4 aylık annesinin sütünü arıyor :(((((

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çocuklara çok üzüldüm. Allah yardım etsin inşallah:'(

-Reklam-
0 oy
(186 puan) tarafından

Okuyunca tüylerim diken diken oldu cnm rabbim  insallah mekanını cennet eylesin 4 aylık bebegin süt arayışı çok dokandı bana pazar günü sınava gitmiştim  sınav on iki buçukta bitiyordu bizimki  başlamış on ikide aranmaya annem kızım durduramadım aglaya aglaya bir hal oldu dedi o daa yarım saat düşün artık 4 aylık bebek napacak:(:(Allah o kocanında insallah beddua etmek istemiyorum Allaha havale ediyorum o en güzel vekil rabbim sizede sabırlar versin dayanma gücü versin Allaha emanet

0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin yavrularının yardımcısı olsun katili iki cihanda da huzur bulmasın inşallah 
0 oy
(5 puan) tarafından
Ya cok uzuldum gozlerim doldu rabbim rahmet eylesin ailesine sabir versin o 3 melegede rabbim kaderlerin en guzelini yazsin o pisligide rabbimolmeden cehennem hayatini yasatmaya baslasin insallah☹
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin  .... Allahım o çocukları iyi insanlarla karsilastrsin
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah. Cok uzuldum. Allahim kimselere yasatmasin insallah. 4 aylik cok kucuk. Mahvoldum sabah sabah. Cok uzuldum.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
3 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 590 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 140 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,780 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 633 göst.