0 oy
1,095 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar burda okudum onu ilk defa duydum bu doğrumu mesela ben annemgile.gidince eşime bişey demeden annemle komşuya falan varıp geliyoruz bı yarım saat yani korktumda şimdi öyle okuyunca ama habersiz gitme sebebim de eşim mecbur bırakıyor ona kalsa evden cikmayim annemgile.gidincede hiç konu komşu gormeyim istiyo bende bazen haber etmiyorum ama  en fazla 40 dakika dururuz yani

27 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Melekleri bilmem ama eşin öğrenince lanet edebilir :D
tarafından
Haha kesin
-Reklam-
0 oy
(598 puan) tarafından
İzin alman gerektiğini biliyorum ben 
tarafından
Gidemiycem anlaşılan
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Öyle olduğunu hiç bilmiyordum ama ben esime haber vermeden  gitmiyorum  bir yere 
tarafından
Bende gitmem ya bundan sonra
0 oy
(11,233 puan) tarafından
Aşağı komşuya bisey söylemek için insem bile haberi olur cnm nereye gidersem söylerim 
tarafından
Bende söylerim.budnan sonra
0 oy
(74 puan) tarafından
Ben habersiz bakkala bile gitmem.Riza önemli 
tarafından
Ya zaten hiç çıkmam ki arada annemle işte
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Evet daha öncede duymuştum eşine kesinlikle söylemen gerekiyor sayende tekrar hatırladım unuunutmuşumVe hatırlayınca mutlu oldum habersizce sevap kazanıyormuşum diye..Bende alışkanlık olmuş çünkü o yüzden ben nişanlıyken bile ekmek almaya dahi gitsem. Ben ekmek alıp geliyim bi der mesaj atardım... Eskiden beri alışkanlık olduğu için şimdide öyle gram gram haber veririm herşeyimi şunu yapcam bunu yapcam annemle şuraya gitcem haberin olsun diye. . eşimde ses etmez Allah razı olsun. Eğer haber vermeden çıkarsam ve o an beni eşim dışarıda görürse çok büyül güvensizlik duygusu oluşur ve bu benim en çok korktuğum şeylerden birisidir çünkü bir insana güveninin kırılması herşeyin bitmesi gibi bir şeydir
tarafından
Evet çok kötü bir durum güvensizlik ama benim eşim hiç istemiyoki bı yere gideyim
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Bana sacma geldi sanki n alakaki anlamadm 
(670 puan) tarafından
Yorumlari okudum herkes öyle yapiyormus. Yani disari ciksan ne olur sanki. Öyle malmisiz gibi davranilmasi erkekleri herseyi hakki varmis gibi hissettiriyor
tarafından
Öyleymiş valla ben arada cikiyodum ama annemle giderdim
(2,718 puan) tarafından
Kendini bilyosan bnce hic bi onemi yok versen n vermesen n guven oldktan sonra  bnde derim ama bilgisi olsn diye eve gelcek olrsa diye

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 666 göst.
0 oy
14 cevap 288 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 641 göst.
21 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 539 göst.
5 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu