kaynanamın 3 oğlu var en küçüğü eşim ve ben kaynanam la oturuyorum anayla oğlu bir birine çok düşkünler oğlu anasız yatmaz illa anneside yatacak bizimle annesi bizimle yatıyor kaynanamda herşeyin iyisini oğluna yapar oğluna saklar ben isteyince yok bitti der bıktıımm yaaa ben böyle bişey görmedim
Benim dengesizde öyle canım bisey diyemem gider anasiyla babasinin yatağında yatar bu aralar babasi rahatsız bugün doktora götürecek diye bi baktim sabah 6 buçukta yanimdan kalktı gitmiş babasinin kucaginda uyumuş doktor kalp yetmezliği var demiş dinden beri sürekli ağlıyor eşim aşırı düşkündür annesine babasına telefon delisi olan eşim dunden beri telefonunu eline almadi arayan olursa aciyor baska da hicbirsekilde bakmıyor
Yeni mi evlisin. Annesiyle mi uyuyor Allah aşkına. Biraz buyuseymiste sonra evlenseymis eşin Allah sabır versin
Allah sabır versin canım aile büyüklerine anlat konuyu çözüm bulsunlar ayıp yani o kadarı
Ben şok o nasıl bir şey yaa aynı evde yaşamayı anlıyorum da aynı yatakta çok garip insanlar var gerçekten eşin neden çalışmıyor ki
Peki siz çocuğu nasıl yaptınız? Yani hamile falan misjniz
Canim Allah yardimcin olsun valla anasıyla yatacakmıs seninle niye evlenmis töbe töbe tamam herkes annesini severde bunlar af edersin bokunu cikartmis esini bence ikna edip psikologa göturmenin yolunu bul Allah korusun böyle giderse gidisat iyi gozukmuyo
Sen basta ses cikarmassn. Yda cikardn kabullenmediler. Ama bnu zamanla kabullenerek hata etmssn maalesf... hle gec gel demesj okuyan cogu insani cileden cikarms olabilir. Keske tavrni cok ama cok oncden bwlli etsydn. Kocan olaan sahis annesne ole dedignde snde yanasmasna izin verme kaynanan olse napck acba..
Vallahi dünyanın sonu gelmiş...
Oha ya bu nasıl bi şey kusura bakma ama terbiyesizlik ahlaksızlık yani bunun adı ne bilmiyorum böyle bişey nasıl olabilir nasıl bir sapıklık bu bence sen yatağını ayır analı oğullu yatsınlar hiç mi saygı nedir bilmiyorlar ya benim kaynanam bizimle yatacak heee ben onu evimin önünden geçirmem bırak yatağıma almayı
İlişkiye girerken de sizinle mi yatıyor canım kov girsin bu ne ya herkes haddini bilsen iyice bokunu çıkarmış afedersin .Yüz verdim ve astarini ister bunlar kaldiki beraber yatması ne demek koca adamla iğrenç tiksindim resmen sapkınlık bu nereye gidiyoruz kusura bakma da o kocana da Allah akıl versin söylenecek çok şey var ama
Allah yardmcin olsun...
Bence ikisi de hasta ikna edebilirsen tedavi olsunlar baska turlu bu sorun cözulmez.
Yok daha neler ya soruyu kaç kere okudum bilmiyorum. Aklım almadı ya
1,492,400 soru
24,385,292 cevap
348,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın