Bn ilk eşime söyledim aileler de 3 buçuk aylıkken öğrendi
İlk cocukta Cok hastaydim doktora gittik tahlil istedi sonra ben araba da sonuclari bekliyordum esim gitti sormaya sonuclar cikti mi diye gule oynaya geliyor ne oldu dedim usutmusmuyum yok hamilesin dedi ))))' yani benim soylemem gerekirken o bana verdi mujdeyi ben hamile oldugumu bilmiyordum
Eşim yanımdaydı zaten doktorda ki hamilelik beklemedigim biseydi sonra annemlere hemen söyleyemedim ablama söyledim:)
İlk yeğnimle Ablam duydu görüntülü de söyledim
Eşim, annem, kuzenim, kardeşim. 3 aylık olduğumda tüm sülale öğrendi, 5 aylık olduğumda neredeyse dünya öğrendi. Sebebi de şu, ben 37 yaşındayım, eşim 42 yaşında. 2 ailenin de büyük çocuklarıyız. Eşimin ailesi eşimden, benim ailem de benden ümidi kesmişti, yeni evlendik bir de mayısta 1 sene oldu. Öyle olunca bunlar çocuk yapmaz gezer tozar gözüyle baktılar sanırım ama biz ikimiz de çok fazla çocuk istiyorduk. Velhasıl şuan 29+5 iz. Aileler el pençe divan.
Amaaan ne kadar uzattım yahu pardon kızlar
İşte böyle
Bnm ilk cocugumda ilk kiz kardesim snra eşim annem fln öğrendi bu ikincisinde ise gne ilk kiz kardesim eşim aileler 4.cu aydan snra öğrendi
1,487,552 soru
24,317,516 cevap
345,145 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın