+1 oy
800 göst.
Diğer kategorisinde (3,769 puan) tarafından
Ey Hayy ve Kayyûm olan Allah'ım! Sen'in rahmetine iltica ediyor ve Sen'den yardım diliyorum. Benim bütün işlerimi düzelt ve beni göz açıp kapayıncaya kadar bir an bile olsa nefsimle baş başa bırakma!" (Hâkim, I, 730)

❤️ Amin ❤️

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sahura kalktım cayimi koydum yumurta koydum haslansin diye tuvalete bir gittim regl olmusum yarın olacaktim aslinda ocagi kapatip uyudum bende tutamıyorum 5 gun sonra oruclu olcam bende inşallah 
(3,769 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah cancağızim ❤️ Rabbim tutumayi nasip etsin ❤️
tarafından
Aminn inşalalh herkese nasip etsin sonunu gormeyi bayrama kavuşmayı da nasip etsin
(3,769 puan) tarafından
Amin inşallah cancağızim ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,241 puan) tarafından

amin canim ❤️ cok sukur tutuyorum ama bogazim cok agrimaya basladi koronayim oksuruk tutunca bogazim cok kuruyo o beni cok zorluyo :'(

(2,241 puan) tarafından
Allah razi olsun canim insallah ❤️ senin niye nefesin daraliyo gecmis olsun :/
(3,769 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ara ara olurdu ama kısa sürerdi bugün sabahtan beri var derin nefes alamıyorum rahat nefes bile alamıyorum
(2,241 puan) tarafından
gecmis olsun canim ❤️ insallah korona falam degildir .birde astimda olabiliyor bende var ondan biliyorum dikkat et kendine
(3,769 puan) tarafından
Değilimdir inşallah cancağızim ❤️
Adet oldum şimdi ondandr belki:/
(2,241 puan) tarafından
haydi insallah canim :)
0 oy
(516 puan) tarafından

Amin... bjraz bas ağrılı geçiyor ,onun haricinde iyiyim şükür tek endisem sütüm azalacak diyeydi,simdilik o da iyi durumda :angel:

(516 puan) tarafından
Tansiyon problemin yok degil dimi,cunku tansiyon yuksekligi yada dusuklugu nefes darlığına sebep oluyor
(3,769 puan) tarafından
Yok cancağızim  10 a 6ile yasiorm bir tık düşmesi yada çıkması bile etkiliyor beni ama
(516 puan) tarafından
Bence bi doktora görün derim,tansiyonuna da arada baktir,alti zaten düşük bi tansiyon bese felan dusuyordur belki farkinda degilsindir
(3,769 puan) tarafından
Doğum yaptığımdan beri çok dengem şaştı baya kilo verdim zayıfladım bünyem Cook zayıfladi eskiden yaptgm herşey şimdi bana çok zor geliyor

Tansiyonm d hep 10 6olarak devam etti cnm
(516 puan) tarafından
Allah sifa versin canim,cok kuvvetli beslenmen lazim,kasaptan corbalik kuzu kemik al yada ilikli kemik,suyuna çorba fekan yap iyo gelir inşallah
0 oy
tarafından
Amin amin bugün yiyorum rabbim nasip ederse yarın tutacam ama daha belli de değil tabi
(3,769 puan) tarafından
Tutarsın Allah'ın izniyle cancağızim ❤️
0 oy
tarafından
Sadece uykum geldi
(3,769 puan) tarafından
Valla benim nefesim daralıyor nefes alamıyorum rhtcs
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Amin inşallah canım 
0 oy
tarafından
Amin   ıkı canlı olunca daha çok  acım acım acım rabbım bızlere güç kuvvet versin  
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Hayırlı Ramazanlar cümleten :) iyi gidiyor 
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Sevda cnm nasılsın?

Vala ilk bugün acıktım.ya hafif takıldım ama yumurta sartmiş deemek ,:)

İlgili sorular

0 oy
74 cevap 1,246 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (8,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sena00 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.