0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum öğle uykusuna geç yatiryor bazen uyanınca saat 5 6 oluyor ozaman yemek yediriyorum sonra 11 12 gibi uyuduğu için gene açılkiyor ben gene yemek veriyorum yani 10 gibi çorba yanında yemek yese bişey olur mu bu arada 2.5 yaşında 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
tontis olur baska bisi olacagini sanmiyorum :) 

hazımsızlık etmiyorsa sıkıntı yok bence 
tarafından
Etmiyor gibi çorba yoğurt falan da yiyor ya ondan genelde o saatlerde akşam yemeği oluyor onun için sıkıntı olur mu bilemedim bir soruyim dedim ;)))
tarafından
ac uyumasindan iyidir gece beslenmesi canım  

hazımsızlık da etmiyormus bir sorun olmaz :) biz bile gece  acıkınca mutfaga gidip bisiler atıştırıyoruz :D
tarafından
Aynen canım böyle olunca gecede açkmiyor sabaha doğru bir kez mama içiyor doydugu icin ... Ben de öyle gece tikinmayi çok severim;)
tarafından
oy masallah  paşaya  :)  sanada ayri masallah :) bende pek severm kız:D
tarafından
İnşallah soeun olmaz da kuzu yiyor yiyor tombiş bişey de degil aslında çünkü çok hareketli hiç oturmuyir eritiyor snairim ;)) hamilelikten kalmış bende canım gece lavaboya kalkarım yarım cikolata yer yatarim ;)
tarafından
yapısı sana çekmiştir kiz benm kizim da öyle yiyor yiyor ama şöyle tombalak bisi degil cok haraketli bende ona veriyorum ( insallah bi sorun olmaz canm dr denk gelirse bi sor bakalm yine aklın kalmasn
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Bence yemekten önce uykusunu düzene sokmalısın ve o saatte yemesi uygun değil baya ağır gelir 
tarafından
Ya öyle mi diyorsun uykusu düzene girmiyor işte bak şimdi dneedim uyumuyor yaaa
(25,224 puan) tarafından
Önce gündüz uykusunu düzene sokmalısın canım öğlen uykusundan kalkış saati nerdeyse akşam yemeği saati o öğlen uykusunu aşmış biraz :) gündüz düzene girdikten sonra gece girer zaten 1 de uyuması Lazım o yaş çocugun
tarafından
Kız sabah geç kalkıyor geç yattığı için yaa sabah uyumasi benim de işime geliyor bende uykumu alıyorum,;))
(25,224 puan) tarafından
Ee o zaman yapcak bşy yok :)
tarafından
;)) aynen bebeğim gece uemesi işte hani o kadar yiyor yiyor çok tombiş bişey değil çünkü yerinde durmuyor eritiyor sanırım diyoeum veriyorum ama inşallah bir skinti olmaz emin olamadım sorum dedim
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Bilemedim kuzum da pek sağlıklı olmaz zannımca her ne kadar da olsa sürekli o saatte yemek yemesi ve sonra uyuması kendi için de zararlı aslında nedn o kadar geç kalkiyr öğlen uykusu dgl o bacım akşam oluyr 6da:) saatlerini erken kaldırıp öne çekmelisn bence ama tabi takdir snn

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 190 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aysezeynpnur (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 2,174 göst.