Kocamın sokaga cıkma izni var. Ramazan oruc tutuyor ya o o. İle bir halt yiyemedi sanırım. Kac gündür de gececiydi gene bulunamadı sanırım bu gun pek bir sevinçliydi zaten bir halt var demiştim. Aksam ustu beni aradı iş cıktı iftarı acıp oraya gidecegim iki saate filanda donerim dedi. Herhalde kadının kocası gene evde degil. Acıyorum artık ona dünyevi 2. Dk lık zevk için cennetini yakıyor. Ramazan mubarek tek dileğim bassın ıkısınıde su kadının kocası da dograsın ikisini de. Alırsam cenazesini benide kim nasıl istiyorsa oyle yapsın...
Kızlar aydınlatmak isterim annem babam ayrı bu evden cıkarsa anneme gitmek zorundayım. Annem bir tuaf fikirli. Bana diyor ki ufak bebekle gelme nasılsa siz kavgasız dövüşsüz yasıyorsunuz sus gelsin gitsin ona cocuk olsun 2 yasında oyle ayrıl diyor. Avukatla görüştüm Allah razı olsun mert bey ücretsiz bilgilendirdi durumu anlattım. Sıgınmaya gitme cocugu alma hakkı doga bilir dedi. Adam evden sen cok diyor kac kere konustum ıkı cocuk var sen git dedim yok. Birde oldu Kı simdi alıp cıktım cocukları daha ilk celse görülmedi beni terk etti diyip suç atabilirmiş yasal olarak evi terk etmek suçmuş. Onu gectim annem zaten gelme diyor açık açık nereye gideyim? Babam bir göz odada elektrikli sobayla ısınan evde yasıyor o da açık açık bakamam ben size dedi. Kaynanam kayınpeder im yok. Ben bu haltı yedigini hamileyken ögrendim.