0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Lenfoid agregat var diyor ne oldugunu bilen varmi mide kanserimi

1 cevap

0 oy
tarafından
Kuzum internetten baktim ama kanser falan yazmiyor o nerden cikti :) kanserle alakali bir sey degil mubtemelen
tarafından
Bende yazdim baktim mide kanseri belirtileri başlığı çıktı karşıma bilen vardir dedim
tarafından
Yok kiz o ilk cikan sey reklam doktorun reklami :) korkma .ben okudum senin icin bir kac sayfada .bakteri vs diyor .doktorun soyler sana
tarafından
Bayramdan sonra eşim gitçek bakalim ne diyecek ona mide kapağı da açik acaba iyi bisi mi kötü bisimi
tarafından
Benim de mide kapagim acik reflu var bende korkma . Midende tas gibi bir sertlik yoksa ve ellediginde boyle sem sert bir kitle geliyorsa o zaman kanserdir .seninki gastrit reflu gibi biseydir korkma :)
tarafından
Anladim ben degil.esim rahatsiz aşırı mide yanmasi agri sikayeti vardi acile gidiyordu genel cerrah ülser gibi gorunuyo mide koruyucu verdi gecmezse gel dedi baktik olacak gibi degil fakülteye gastroentroloji profesörüne gittik antibiyotik verdi ilaclar yazdi bakteri vardi temizlendi bi de mide kapagi acikmis bide lenfoid agregat var yaziyor baska bisey yok onun dışında bayramdan sonra patolojiyi gostermeye gitcek bakalim me der dedim burda tecrube edinen biri varsa tecrubelerini aktarir bana
tarafından
Dedem mide kanseriydi cok agrilari oluyodu . Siddetli. sertlik geliyor eline bildigin kitle gelir .ve kut kut atma vardir kanserde o yoksa degildir canim
tarafından
Allah şifa versin herkese insAllah anladim canim cok sagol Allah razi olsun
tarafından
Canim benim Aminn Aminn insallah bol.bol dua et hayirli geceler
tarafından
Sagolasin Allah razi olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
29 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferideozyurtkan (469 puan) tarafından soruldu

406,559 soru

12,194,848 cevap

36,730 kullanıcı

...