Kızlar oğlumun doğmasına 20 gün kaldı ve ben hiç doğurmak istemiyorum eşimle ayrıyız o ne çocuğunu ariyo ne soruyo o kadar hayalim vardı ilk çocuğumdu daha heveslerim hep icimde kaldi istedigim hicbiseyi yapamadim ogluma ustelik yanliz dogurucak olmak beni cok uzuyo kimsesiz gibi hissediyorum kendimi hic bisey gelmiyo elimden ne dogurmak ne yasamak istiyorum artık psikoljim iyice bozuldu hayatımı bitmiş gibi hissediyorum :(
Eşin ile problem nedir
Ayy canım niye öyle yapıyoki birbirinize küsmüsünüz
Probleminiz ne bilmiyorum ama esin cocugu istemedimi. Birde esine bakma sen yavrunun mutlulugunu hicbiseyde bulamazsin. Onsuz olacak hayaller kur yavrunu sev. Degmeyen biriymis demekki
Neden hala o adam ile iletişime geciosun 3 ay olmuş ya 3 ay bu hamile kadın hastami iyi mi bebek kontrolleri ne durumda hiç dusunmemis doğur çocuğunu paşa paşa yasa hayatını
Seninle aynı durumda sayılırız canım sadece ben doğum yaoali 46 gün oldu. Eşim ailesinin ağzına bakar beni dover onları bırakıp ayrı eve cikmaz aynı hersey
Yorumları okudum canım. Ama öyle ben uzaktan başka yerden babalık etmem demeye hakkı.yok bosansan dahi devlet nafaka bağlar sana da oğluna da.
Ayrıyetten süt doğum parası da alırsın .
Öyle gel annemle yasa o yetmiyomus gibi ananı babanı sil. Onlar çocuğu görmeye gelmesin diye dünya yok.
Sakın öyle diyosa gitme.
Ne yapacağı belli olmaz bu sefer annenlerle kotu olma. Burnu surter merak etme sen doğum yapınca.
Ben senin yerinde olsam. Hiç umursamam. Belliki seviyosun cigerine kadar yanıyor ama biraz rahatla.pesinden illaki gelir. Sen üzülme güçlü ol. Bebeğin benim annem çok güçlü desin.
İnan gelir bak.
Benim eşimde bana annen gelmeyecek baban gelmeyecek yok çocuğu gosterme. Sende gidemezsin onlarda gelemez edemz öyle mi oyle .
Bı gittim sonra yola geldi .Hamileydim o zamanlar 2 ay ayrı kaldim dayanamadı hatasini anladı.
Sende sabret üzülme.
yanlis anlamada canim oyle bi insandan ne es nede baba olur o hala cocuk anne babas8ndan vazgecmeyip kndi esi ve cocugundan vazgecen bi insan icin ulzuomene gerek yok. o nasil anne babasini tutuyorsa sende anne babani tut sımsıkı saril onlara ve boyle vi evliligi surdurmene gerek yok.diye dusunuyorum zatn ayriymissinda ailenin yaninda dogir cocugunu ismini bile sen anne babanla karar ver koy. sana demis senin olsun cocuk diye sende oyle bi unutki o adami varligina pismn olsun
Canım boşancak mısın eşinden
Canım öncelikle doğurmak istemiyorum demişsin ya bak sen onun kucağına al ve kokla öp bu soylediklerne üzüleceksin ve bebek dünyaya gelince arar. Şuan sadece üzüntüyle böyle düşünüyosun hem bebeğin hisseder günah değil mi ona sen uzulunce oda etkilenir annesi sen düşünme bunları sakin ol ve doğumu nu bekle :) herşey çok güzel olacak güven bana düşünsene dünyaya bir evlat getireceksin bu bir mucize bir lütuf :)
Ben sezaryen oldum ameliyat masasında doktorlara bi imzalı kağıt yapalım bu ameliyathaneden sağ çıkmak istemiyorum diye yalvarmıştım... Bende aynı durumdayım kardeşim..
Bebeğiniz doğunca ne olursa olsun iyi ki doğurmuşum diyeceksiniz. O kadar güzel bir duygu eşinizle ayrı olsanız bile. O sizi hayata bağlar e min olun onun için yaşayın. Eskiyi düşünüp kendinizi yıpratmayın bebeğiniz için güçlü olun
Canım annen baban arkandaysa dogur annenin yanında kendide naparsa yapsin
Hiç canını sikma canım emin ol o bebiş doğunca sende yeniden doğmuş gibi olacaksın ve sorunlarınız o bebisler çözülür belki eşin özür diler senin isteklerinin yerine getirir sen dua et Allah in izni ile herşey iyi olacak bak gorursun
Canım benim bebeğini kucağina aldığın zaman tüm düşüncelerin deyişecek eşime mi ihtiyacım varmış diyeceksin lütfen kendini üzmee bebeğinde üzülüyo.. Brak annesinin koynunda yatsın zorlan kabulendiremezsin çocuğunuzu ona ne desem pek bilemedim ama üzme kendini bukadar sabret :)
Gözlerim doldu gerçekten çok üzüldüm hersey imtihan bizim için =( eşim halasi hamile kaldı eşi hapisaneye girdi Kaç yıl çıkmadı ve sonra yabancı ülkeye kaccam die resmi nikahı aldı boşandı yani rol icabimis adam tefeci mafya birde. Ve ne oldu yıllarca onu bekledi şimdi başka kadınla dost hayatı başka evde yaşıyor kadın çocuğunu almasin die gitmiyor evinden ve diğer kadınsa hamile ve ben onları sinemada gördüm birde okdar üzüldüm ki kadına anlatamam sırf evladı için nelere katlandı ve üstüne oğlu yalnız kalmasin die hala adamdan aşılama yolu ile çocuk yapmak istiyor anlamıyorum bir yönden
1,489,887 soru
24,350,350 cevap
346,448 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın