İlk olarak merhaba arkadaşlar. Aranızdan biriyim. Hiç bir şey sebep değil ama anlatmak istiyorum size sebeplerini. Ben 2 tane bebek annesiyim tek başıma büyütüyorum hiç destek yardım almadım çünkü alacak birileri yoktu. 2. Kazayla oldu. Bende Allahım verdiğim cana kiyilmaz diyerek kıyamadım. Gel gelelim kızıma. Kızım çok değişik bir bebek. 5 ayda emekleyip 7. Ayda yürüyen şuan 16 aylık olmasına rağmen ismimizle hitap eden alfabeyi bilen sayı sayan bir bebek. Aklınıza gelecek her şeyin nasıl kullanıldığını nasıl çalıştığını bilen bir bebek. Bende anlam veremiyorum çünkü çok küçük televizyonu açıp sayı olarak 30 basıp çizgi film açıyor kendine en basit örnek. En büyük sorunumuz 5. Aydan itibaren kendine çatlayacak derecede ağlamayi huy edinmiş olması. Dışarı çıkmak istiyor çıkarıyoruz eşimle kapıdan çıkar çıkmaz elinden tutsan kendini yerlere ata ata ağlıyor. Ben meleğime hiç kıyamadım bugüne kadar. Bağırdığım çok oldu mecburen çünkü dediğim gibi tehlikeli şeylere yöneliyor. Oyuncakla tatmin olmuyor kitap okuyorum dinlemiyor yemek yerken tükürüp dalga geçer gibi kahkaha ata ata gülüyor. Aldığım oyuncakların oyunların haddi hesabı yok arkadaşlar. Bir oda full oyuncak. Ama çocuk istikrarla tehlikeli şeylere yöneliyor. Hiç yanında eşimle kavga etmedik. Küfür kullanmayız kendimizce iyi bir birey olduğumuzu düşünüyoruz ama hiç bir şeyden tatmin olmuyor çatlaya çatlaya saatlerce ağlıyor. Oğlum emekleme çağında bugün yere battaniye serip oğlumu üstüne koydum. Kızım TV izliyordu. Ben lavaboya gidip gelene kadar oğlanı ayağından tutup mutfakta olan çamaşır makinesinin önüne kadar getirip kapağı açıp çocuğu içine koymaya çalışırken yakaladım şimdi diyeceksiniz 5 dakikada nasıl yaptı oturma odamla mutfağım dip dibe. Odalar çok küçük zaten. Gördüğüm an beynimden kaynar sular döküldü resmen sinir krizi geçirdim o sinirle kafasına vurdum elimle. Elim kırılsaydı vicdandan ölmek üzereyim. Yapma annem etme annem canım kızım diye diye dahada yapıyor artık dur durak bilmiyor. Çocuk doktoruna götürdüm psikoloji. Doktorun dediği şey şu. Kendine ağlamayı huy edinmiş. O kadar hiper aktif bir bebek ki gündüz 9 deyince uyanıyor gece yarısı 5 dedim mi yatıyoruz. Günde 4 saat psikolojim çok bozuk doktor bebeğimde bir sorun görmedi ama dayanamıyorum artık eşim eve gelmek bile istemiyor. Ben yaşıtları olan bir çok çocuğa bakıyorum hepsi benim kızımın yanında çok akıllı. Arkadaşımın oğlu benim kızımla yaşıt daha bebek doğru düzgün koltuğa bile binemiyor. Benim kızım resmen çocukla dalga geçiyor. Çocuğun ağzındaki yeni emzigi alıp ucu yırtık olan emzigini koyup kahkaha atıyor. Birinin evine gidince evi kokuyor milletin üstünü koklayıp yüzünü buruşturuyor. Bu nasıl olacak Allah rızası için bana yardım edin benim gibi olanınız var mı nasıl bir yol izlediniz çok kötüyüm ağlıyorum her gün