+3 oy
1,466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (152 puan) tarafından

Biz esimle boşanıyoruz kizlar kaynanamın muradı oldu sonunda büyüydü cirkeflifti herturlu pisliği yapmıştı evimizi sattık onlardan kurtulmak için bu seferde paramızı  çaldı ve vermemişti esim konusmuyodu ama sürekli arayıp msj atiyodu millete aratıp beni kotuluyodu en sonunda istediği oldu gittik ve anlaşmalı boşanma için başvurduk 

Bende kaynanama kutlamalarında yaksınlar diye 3 kilo kına ve 5 tane mum gönderdim altina da çok güzel not 

Keşke daha fazlasını yapabilseydim 

image

26 Cevaplar

0 oy
(539 puan) tarafından
Ben bile rahatladım burda:Dhakkinizda hayırlısı olsun canım sessiz ol simden sonra seviyeni bozma onlar kötüyse sen kotu olma ileriyi düşün 
(152 puan) tarafından
Ben böyle bi insan değildim csnim Gene bisi yapmazdım ama Arkamdan bana ve anneme ne küfürler etti bende böyle bisi yaptım daha muhatap olmam zaten onlara benden uzak olsunlar da
-Reklam-
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Allah hakkını yedirmesin canım böyle insanlara ne desen de boş şeytan bürümüş karakterlerini 
(1,447 puan) tarafından
Benimde aynı kişi kişiler var başımda büyü yapıyor kadın ama kimse inanmıyor bana
(152 puan) tarafından
Valla canım hic taviz verme bi şekilde kanıtlamaya çalış
Bu armas kaydı olur resim olur ekran görüntüsü olur
Evine bak sık kullanılan yerlere leke falan varmı diye  Allah hem sabir hem kolaylık versin insanın piskolojisi bozulur yemin ederim
(1,447 puan) tarafından
Ilk evlendigimde domuz yağı sürmüştü her yere eşime dedim inanmadı bilen biri var bana dedi görümcen yapmış boşanın diye daha öncede kaynanan demiş ti yapmış yani baska birini de diyebilir sürekli bunları diyor
(152 puan) tarafından
O reziller için günaha görmek istemiyorum yoksa çok şey derimde yazıklar olsun ya amaçları ne ellerine ne geciyo anlamıyorum eşin de onların kafasından ben hiç araştırmadım esim sormuş hocaya hocada ailen seni esimden ayırmaya calisiyo demiş büyüler yapmış demiş ama esim ailesinin yaptığını bi türlü kabullenmemişti sonradan kendi itiraf etti kendisi götürmüş büyücülere
Yazıklar olsun valla dicek başka bisi bulamıyorum
(1,447 puan) tarafından
Aynen öyle canım annemde boşver diyor inanma böyle şeylere eden bulur diyor elbet görsen eşimle kedi köpek gibi kavga ediyoruz hergun bide severek evlendik eşimle
... Bende şaşırıyorum işte şuan konuşmuyorum zaten allaha havale ettim canım
0 oy
tarafından
Aklıma kendi boşanmam geldi hiç unutmayacağım babam boşandığım gün beni almaya geldiğinde şeytan karı eşyalarımı kapının önüne atmıştı ne evden bana birşey verdiler ne nafaka ben ağlayarak giderken o bana bakıp gülüyordu Allah'a havale ediyorum inşallah toprak kabul etmez onu daha da benimle uğraşır
(152 puan) tarafından
Allahım yanlarına birakmasin ellerine ne geciyo böyle olunca valla deli oluyon artık böyle şeylere
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Msjlarda çok fazla hakaret var. Göndererek hata etmişsin. Bence olay aleyhine dönecek..
(152 puan) tarafından
Inanki çok doluyum  onların yaptığının yanında benim bu yaptığım devede pire gibi bisi piskolojim alt Üst oldu  annemle bana küfür ettiğini duyunca da dayanamayıp yaptım
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Yalvarırım cevap gelirse burda paylaş :) okudukça benim üstümden yük kalktı :)
(152 puan) tarafından
Kayinpederim olacak şahısa ayreten yazdim o gördü Babamı aradılar hemen kına gönderdiğimi söylemişler
Babamda kına iyiyse bi kilosunu bize gönder demiş:D
(152 puan) tarafından
Karsima çıkmaya yüzünüz mu yok cesaratenizmi ??? Ki beni babama şikayet ediyosunuz ama bi sonuç alamazsınız babamdan bunuda soylıyım biraz insan olunda koca karılar gibi dedikodudan veliye  şikayetten vazgeçin

Attigim mesj :))
(2,492 puan) tarafından
Ohhh ohhhh harika vallahi billahi ben mutlu oldum. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Bu dünyada değilse öbür dünyada Allah verir mazlumun hakkını

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 878 göst.
14 Kasım 2020 Diğer kategorisinde LaYeTeZeLZel (3,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 377 göst.
17 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmine1 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 478 göst.
22 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 469 göst.

413,615 soru

12,451,380 cevap

46,326 kullanıcı

Kategoriler

...