0 oy
647 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Nhethetjetjetjsthstnte

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kizin profilinde ikisinin fotosu var
tarafından
Yok silmis ben bakmistim , kaldirmis hepsini .Yoksa yine mi koydu ?
tarafından
Simdi sen oyle deyince bakiyim dedim ikisinin fotosu var
tarafından
Aa bi dk hemen bakiyorum
tarafından
Evettt geri yuklemis , barismislar sanirim :)
tarafından
Kiz nasil barissinlar ismail guvercinle mektup mu gonderdi :D
tarafından
Kiz bolumler canli cekilmiyo bacim :D acun konusturdu bence gamzeyle , program yayinlandiginda kiz da haberdar oldu , mecbur konusmasi gerekti . bir kac bolum sonra ortaya cikar :)
tarafından
Olabilir ama annesine sinir oldum ya orda soylenecek laf mi yani hem oglunun psikolojisini dusunmuyo hem ayrilmaz da evlenirseler kiz icin de kotu bi durum tum turkiye onunde küçük dusurdu
tarafından
Ben de hem de nasil sinir oldum .Su an zaten Tum Turkiyeye rezil oldu kiz.O kizin da bi anasi babasi var ya .Boyle denmez .Cok agir seyler soyledi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yazik ya ben cok uzuldum ona kadin nasil agladi
tarafından
Ben de cok üzüldüm cok , acaba ne yaptilar kadina ?
tarafından
Valla bi bilsek ya ismaili aldatti annesi yakaladi yada baska bisey ama okadar dolmuski kadin hickirarak agladi resmen
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Olay ne cnm bn kacirdim
tarafından
Hemen anlatiyorum .survivor da bizim dunya sampiyonu milli gurescimiz var .İsmail balaban  .Annesiyle iletisim odulu vardi , annesiyle teleofnda konusuyordu.(ismail balaban nisanli bu arada  ) annesi basladi aglamaya .Senin nisanlin o kiz bildigin gibi biz kiz degilmis dedi , yilanmis onlar dedi ,4 aydir sinir kirizi gecirttirdiler bana , yapmadiklarini birakmadilar, beni mahvettiler  , olumlerden dondum falan dedi annesi aglaya aglaya.Sonra kiz da bunlari gordu sanirim sildi her seyi .
(3,902 puan) tarafından
Aaaa yaptığı sacmalik ama ya adam ordayken anlatilir mi ole..adamin akli orda olck hep artik..yazik olmuş adama valla eli kolu bağlı ne yapabilir..annesi bunu hic mi düşünmemis ya
tarafından
Ya gercekten ben de cok kizdim anneye .Cok da uzuldum .Simdi cocugun hep uzulecek dusunmedi mi bunu acaba ?
(3,902 puan) tarafından
Dusunebilse anlatmazdi heralde ama sacmalik resmen..cocugun bütün motivasyonunu bitirmis
0 oy
(23 puan) tarafından
Bende çok üzüldüm canım ama aynı zamanda kızdımda. O çocuk orda tek başına çok sıkıntıya soktularr ne yapabilir ki okadar uzaktayken keşke söylemeselerdi az bi zaman kaldı zaten:((
tarafından
Evet ya inan bana ben de cok uzuldum , annesinin soylememesi lazimdi , soyledi diyelim .Oyle bagira cagira , aglaya aglaya anlatmasaydi keske .Acun da yanlis yapti , reyting malzemesj olamayacak kadar kotu bir durum.
(23 puan) tarafından
Bence acun çok güzel bi karar verdi ama olayı bilmesede annesinin tepkisini öğrendi ismail. Bence nişanlısıyla konuşması gerekiyordu. Sence? Çok zor evlilik aşamasındalar bidee
tarafından
Evet kesinlikle , nisanlisiyla da konusmasi lazimdi .Bazen annelerimiz asiri hassas olabiliyorlar .hic bir sey gorundugu gibi olmuyor .Kizla da bi konusup bitirecekse de medenice bitirseydi .Cok uzuldum.
(23 puan) tarafından
Ay bide kızın yerine koysana kendini , bana hiç güveni yokmuş dersin değilmii çok merak ediyorum yaa nolduu acabaa
tarafından
Evet ya kesinlikle.Ogrenirsem hemen yazicam .instagrama yazarlar
0 oy
(1,706 puan) tarafından
İsmail Balaban malamat oldu gelen giden sağlı sollu vuruyor 
tarafından
Hahahahaha  ya buna istemsizce guldum  yoruma yani.esime de okudum o da guldu .ya hakikaten cok kotu oldu , adama cok yukleniyorlar .
(1,706 puan) tarafından
:D biz de eşimle beraber izliyoruz çok eğlenceli oluyor
0 oy
tarafından
silmesi cok normal sen kiza guvendin de nisanlandin dimi acun konusmak istermisin diyo annemle konusayik dio bir lafla sildi kizi. kiz icin hayirlisi olmus
tarafından
Aynen oyle bi kizla da konus demi? Kizin da anlatacaklari vardir.Ah bu erkekler ... Hep annelerini hakli goruyorlar .Belki de annesi buyuttu .Alindi ya da .yas ilerledikce cocuk gibi olmuyorlar mi zaten  .Kiza ayip etti.Acun israrla dedi gamzeyle konus diye .Ama annemle konusalim diyo dedigin gibi .Hic hos olmadi .
tarafından
yaa isterse kiz haksiz olsun en kotu aldatmis olsun o halde bile dinlersin sonucta ne oldugunu bile bilmiyorsun.. herkesin annesi pamuk ama o bitti anma demek yerine bunlar oldu, sen buna gore karar ver dersin ama yok karari vermis
tarafından
Aynen oyle ya .Annesi karar verdi resmen iliskinin bitecegine.Ama ismail sanirim anneye asiri duskun.Simdiden cocugun kararlarina karisiyorsa ve cocuk da onu dinliyorsa bu evlilik baslamadan bitmistir .
tarafından
aynn kizda gormustur bu sekilde iyi oldu bnce
0 oy
tarafından

Olay ne ki annesi 4 aydır perişan olmuş kadın sinir krizleri geçirmiş beni burda yediler falan diyodu, bu arada İsmail deme eşimin Adida İsmail Ismaall diyesim geliyor sinir oldum :D

tarafından
Ahahah :D yaa olayi ben de cok merak ettim .İnsallah ortaya cikar .
0 oy
(2,321 puan) tarafından
İsmail görüşmek istemeyince mi sildi herşeyi kız
tarafından
Silmisti  evet ,ama geri yuklemis :) profil resmini kiz .
(2,321 puan) tarafından
Şimdi geri mi yüklemiş resmen oyun yapıyorlar o zaman
tarafından
Simdi peofil resmi koymus yine ismaille olan bir resim :) bilmiyoruk artik
0 oy
tarafından
O kız senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş oğlum. Sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada.'' demiş annesi
tarafından
Evet izledim ya gercekten boyle dedi ."Yilan" dedi bir de.
tarafından
2 güne ayrılırlar onlar bak gör
0 oy
tarafından
Unlude olsan sampiyonda kaynana kaynanadir 
tarafından
Bu kiza cok buyuk haksizlik saygisizlik.kadinin yaptigini hic iyi niyetli gormedim.koskoca kadin telefonda ogluna aglamasi nedir ya. Klasik turk kaynanasi.ben ki kizin yerinde olsam nisanlimin yuzune bakmazdim.bir daha
tarafından
Cok uzucu gercekten coook .Kayinvalidem de burdaydi izlerken, ne dedi biliyor musun ? Ayni babaannen gibi mi yapti acaba dedi( bu arada babaannen dedigi kendi kayinvalidesi ) .annesininn de suclu olabilecegini soyledi .Benim kaynanamin kaynanasi ona cok cektirmis.Kizla da konusmasi lazimdi dedi .Demek ki her anne masum olmayabiliyor.
tarafından
Aglamayi gec benim kayinvalidem isteyerek sinir krizi geciriyo :) uzerine bayilma taklidi yapiyo ama gec katsina izle film gibi bu ne yapiyo diye bakarsin esim anlamis taklit yaptigini artik umursamiyo sen dusun bazilari cok asiri oyuncu
tarafından
Aynen oyle .Cok kotu ya cidden .Allahim sana da sabir versin .Cok zor .İyi ki esin anlamis .:) Erkekler bu konuda annelerini kanatsiz melek sanarlar .Maalesef bence ismail de melek saniyor.Her insanin nefsi vardir , seytan her insanla ugrasir .Melek gibi olmasj zaten imkansiz .Kavga etmis ve karsilikli saydirmis bile olabilirler .Cunku bir kiza acik acik  "yilan "diyen bir kadinin , cok da iyi niyetli dusundugunu sanmiyorum :)
tarafından
Ben gorusmedigimden artik kendi kendine bayilip ayiliyodur :) 80 milyon karsisinda cok edepsizce
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Çok üzücü evet ama İsmail Balaban a da kızdım tek taraflı sildi attı resmen annem ne diyorsa odur mantığı tipik türk erkegi iki tarafı da dinle öyle konuş İsmail Balaban i tutuyorum bu arada ve

annesinin yaptığı çok saçma moral kalmadı resmen 
tarafından
Evet ben de cok uzuldum.Simdi bu adam nasil yarisacak ? Nasil devam edecek .Keske kiz da dinleseydi .Ben de ayni gorusteyim
(1,307 puan) tarafından
Aynen öyle cok düşüncesizlik etti annesi
0 oy
tarafından
Hepsi olay yaratmak için gündem millete ne aşkından meşkinden doğruysa bile yazık günah denilecek ne yeri ne zamanı.... 
tarafından
Evet gercekten .Hic dogru olmadi.Annesi bunu bu sekilde soylememeliydi.Ya ne olursa olsun o kizin da bi ailesi var sonucta ".Yilan "dedi resmen kiza.İnsanlarin aklinda "acaba kiz aldatti mi ? Yoksa kotu bir sey mi yapti ? "Diye dusunceler geciyor.Tum Turkiyeye rezil oldu.hic hos olmadi.
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Annesinin yaptığı çok yanlış biseydi,adamı ne psikolojiye soktu,demorileze etti resmen ve kadının konuşmaları çok çok kötüydü,yılan diyor hiç unutulmayacak bir konuşma karşı taraf açısından ne biliyor belki yarın bir gün barışilmayacak milyonlar izledi çok yanlış yaptı annesi,cok kötüydü yapılamaması gerekilen birseydi bence 
tarafından
Kesinlikle cok yanlis cok , izlerken cok uzuldum .dedgin gibi barisacaklar belki de .Tum Turkiyeye rezil oldu kiz ve ailesi .Hic hos olmadi.

İlgili bir soru bulunamadı

411,590 soru

12,390,334 cevap

43,746 kullanıcı

Kategoriler

...