0 oy
2,288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ne düşünüyorsunuz kızlar ben hayatta bakmam geberiyor olsa bile bakmam .

48 Cevaplar

0 oy
(3,444 puan) tarafından
Nee gelin ne damat  bakmak zorunda değil ama kendi evlatları anne babadan sorumludur .Allah kimseyi ele ayağa düşürmesin ama durumum müsaitse tutarim aynı binada yardımcı da tutar bakarım sonuçta benimde kendi anne babam var 
(170 puan) tarafından
Tabiki Allah bakmak istemeyenlere düşürmesin onlar bi imtihan bizim için yarın birgün bizde yaşlandığımızda ne yaparsak onu görürüz ha kendim annen babam ha eşimin annesi benim için hepsi bir ben bakarım sonuna kadar
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
Ben kayinvalideme bakarım  cnku seviyorum kendisini ama seninkin sana zulmu olduysa bakmazsn tabiki ve zorundalik asla yoktur 
0 oy
(658 puan) tarafından

Allahim ne onu bana nede beni ona muhtac etmesin bakilmasi lazimsa tabiki bakarim o seytanlik yapsada kocamin annesi o kimki aciz bi kul ondan once rabbim var<3

0 oy
(352 puan) tarafından
Bu kadar katı olmayın bence Allahın size ne yazdığını ne yaşayacağınızı bilmiyorsunuz sonuçta 
0 oy
tarafından
Zorla yapılan hicbiseyde hayır yoktur ama vicdanlı bı insan nolursa olsun eşinin hatırına bakar 
0 oy
tarafından
Su post yuzunden esimle tartistim ya sen de bakmazsin dedi kac kere gidip yaninda kaldin kald boylede nankor bir adam 
tarafından
Öyledirler ah ah
0 oy
(292 puan) tarafından
Kaynanam iyi biri olsaydi tabi bakardim ama yuvami yikmaya calisan huzurumuzu bozan kötü kalpli bencil bi kadin oldugu icin asla bakmam 
0 oy
(1,065 puan) tarafından

Kaynanam yok hiç tanışmak nasip olmadı ama olsa bakarmıydım sanırım evet oda eşim için çünkü kayınpederim bana yapmadıgı oğluna demediği kalmaz ama elden ayaktan düşse bakarım kalp yapım biraz değişik sanırım benim :angel:   

İlgili sorular

+8 oy
44 cevap 1,172 göst.
0 oy
30 cevap 877 göst.
4 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,210 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 515 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 663 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,245 soru

23,676,984 cevap

309,964 kullanıcı

...