0 oy
994 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,695 puan) tarafından

Kizlar kimler benim gibi yüzme bilmiyo merak ettim ya bazen tatile bile gitmek istemiyorum bu yuzden gecen yazda gittik denize koca gun oturdum kumda arada girdim denize oda sadece vucudumu soktum ciktim yine geri insan utaniyo kalabalik gidince herkes denizde bi ben kumda :D

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Antalya doğma buyumeyim hala Antalya da yaşıyorum yüzme bilmiyorum :D geçen yaz azıcık öğretti kocam bey sağolsun hep babam yüzünden korkmusumdur küçükken bırakma demiştim suyun içine bırakmayı o gün bugündür kimseye guvenmiyorm öğretim diyenlere :D
-Reklam-
0 oy
(7,586 puan) tarafından
Ben ve bu yaşıma kadar hiç denize gitmedim tatile gidecek vaktimiz yok :/ bekarken babamın işi evlendim eşimin işi bayram izni oluyor sadece 
0 oy
(54,534 puan) tarafından
bilmiyorum öğrenmeye niyetim de yok ☺️ iki tarafımız deniz gölde var hix yuzesim gelmiyo
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Haha bnde bilmiyorum canm esim cok guzel yuzer acilir  ben kiyida oyle oyalanirim ogrenmek icin kursa gidecektim ama virus cikti tabi bir de hamilelik dogum derken gidemedim
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Esin felan ogretsin canim kolay ogrenirsin bende cocukken hep bogula bogula kendim ogrendim.  Cok iyi yuzerim simdi yani.  
0 oy
(14,296 puan) tarafından
Bende bilmiyorum ve eşimde bilmiyor :Dd giriyoruz su da oynuyoruz çırpıniyoruz top falan da götürüyoruz kimseden utanmam kime ne ben deniz de büyüdüm her yaz giderdik her haftasonu ama kucuukken bir kez boğulmaktan kurtuldum sonra korku oluştu bı yüzmeye karşı havuza gittim ders almak için orda da dibe battım sonra hepten cesaretim kırıldı :D 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
5 yaşımdan beri biliyorum çok şükür ☺️☺️☺️ayakların yere deyer zatn korkma yani yüzmek önemli değil ki,

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 687 göst.
23 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
20 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,834 soru

24,482,978 cevap

357,166 kullanıcı

...