0 oy
1,026 göst.
Diğer kategorisinde (637 puan) tarafından
Kızlar içimi yalnız buraya dökebilirim diye yazıyorum. 

Eşimle aramız çok iyi değildi. Sadece işi düşünce sırnaşır diğer zamanlar hep başka şeylerle ilgilenirdi . Annesi bizi yönetmeye çalışıyor buda bazen ona ayak uyduruyo. Annesi her işinize karışmaya çalışır. Bende izin vermem suratımı asarım. 

Neyse dün gece kavga etmeye başladık. Ufak tefek şeyler büyüdü büyüdü. Bitti bu iş dedim. Biterse bitsin artık bee dedi. Arıyom ben babamı gelip alsın beni dedim. Arayacağımı sanmıyodu. Bende aradım. Gelin beni alın ben boşancam kavga ettik dedim. Şok oldu. Hemen anasını çağırmaya gitti. Anası geldi bana bi laflar söylüyor. Markete gidiyon istedğin oluyo sen ne istiyon diye. Markete gidersemde eve peynir çocuğa bez mama falan alıyorum. Kendime hiçbir şey almıyom. Ve anasına da alıveriyoz bir şeyler. Nyse hemen kavga edine gidiliyo mu sanki dövdü seni diyo bana. Bende sıkıyosa dövsün. Kaç oldu bu ben daha 24 yaşında insanım bee ne benim sizden çektiğim dedim. Neyse uzatmıyım babamlar geldi kaynana niye götürüyon sen bunu diyo babama. Babam d ben kızımı buraya ağlasın diye vermedim kaç oldu bu dedi. Kendisi bana hiç gitme demedi. Konuşmadı bile Bindim arabaya eve geldim. Hiç aramadı yazmadı. İşe de gitmemiş. En son Whatsappa 4de girmiş. Napıcam ben. 1 yaşında bebeğim var. 

27 Cevaplar

0 oy
(1,049 puan) tarafından
Boyle gidip gelmeler sonucu hic iyi olmuyor ya gidiyosan tekrar donme yada hic gitme cunku cok goruyirum sonra seni asla ciddiye almaz daha kotu olursun
(637 puan) tarafından
Ailem arkamda canım. Gitmiyveririm. Kendi gelip özür dilicek
-Reklam-
0 oy
(476 puan) tarafından
Ağırlığını köy ortaya arama sorma bırak o arasın gurur yap biraz
(637 puan) tarafından
Evet canım ben de öyle düşünüyorum. Asla aramıcam
0 oy
tarafından
Kaynanan markete girmiyormu aç mı duruyor b.k boğazlı karı o mu batmış içine iyi yapmışsın burnu surtulsun az bacim
(637 puan) tarafından
Kısmır kenef 5 lira çok onun gözünde.
tarafından
Bu Kaynanalar niye böyle anlamiyorm ki mutlu ol senin oğluna bakan var afaedersin oğlunun b.klu donunu yıkayan var ama nankorler bacim
0 oy
tarafından
Annesiyle senin aranda köprü kurabilmeli canım
(637 puan) tarafından
Yapmıyor. Yapamıyor hatta. Anası her işe muhalefet olmak istiyo. İnsan her gün gelir mi bi eve ya. Benim çocuğum var. Yoruluyom. Yatcak olurum müsait olmam . Kapı çalmakta yok. Girip geliyo
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Eve ekmek peynir çocuğa bez alıp gelince her istediğin oluyor daha ne diye düşünüyorlsr zaten hayat bunlardan ibaret ya ne kadar saçma marketten bı istediğin alınır diye senden iyisi olmaz herşeyin alınıyor yapılıyor daha ne derler Allah akıl fikir versin evliliği bu şekilde gören insanlarla çok Zor cidden 
0 oy
tarafından
Kal babanın yanında gidecek yerin var milletin kahrını çekme kocanin vatsaota felan da takip etme ne hali varsa görsün hiç asla yüz verme 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 969 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aniskomhakli (1,238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 758 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gmz.asl.bglm (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,129 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 765 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esmscan (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,235 soru

24,398,537 cevap