0 oy
1,036 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İşte tek dışarı çıkmıyor musun aaa öyle alıştırmışsın enişteye yanlış yapmışsın kanka gezecektin ben buyum diyecektin diyo, oda evlenme arifesinde ben gezerim valla Karışamaz bana diyor, ev temizleyemem diyor sana yardım etmiyor mu dedi hayır kendim yapıyorum ben iş yaparken o çocuklara bakıyor dedim, aaaa yanlış yardım etmesi lazım falan, Gezmek çok güzel kanka dolu kıyafetler alıyor bana herşeyimi diziyor, yemek söylüyor hep eve ben istemesemde kanka herşeyimi alıyor evleneceğim kişi dolabım ful doluyor makyaj malzemelerim aklına ne gelirse diyor, şort giyiyorum karışamıyor bana diyor, enişte senin giyinişini bile değiştirdi açık giyinemiyon diyor, hayatını yaşa diyo Ay Allah'ım onun aklına uysam.2 günde heriften boşanır onunla gezerim tozarim burda akşam orda sabah herhalde töbe, evlenince görürüm seni diyorum, gör kanka bak nasıl olcam diyo

27 Cevaplar

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kimse kimsenin hayat yaşayış tarzına karışamaz ama arkadaşın doğru olanı yapıyor en başta erkeğe kendini nasıl tanitirsan evlilik boyunca öyle devam eder erkek çünkü senin en uç noktani bile bilir taviz tavizi doğurmaz evlenmeden önce nasılsan evleneceğinde de erkege ben buyum kabul edersen böyle kabul edeceksin denmeli ne zaman ki kendi fikrim den çıkarsam devamı gelir bir bakmışsın kendi düşüncen değil kocanın düşünceleri sarmış beynini bu da bir süre sonra mutsuzluğa sürüklüyor insanı.evlilik bir ortaklık tır her yuk kadının üzerinde olmamalı 
tarafından
Bende öyle yaptım Sigara içiyorum, bak ben çok açığım, ben okuyorum, ben geziyorum, ben koleje gidiyorum hepsini söyledim biliyor tanışma aşamasında iken, o zaman herşeyi kabul etti ammaaa evlenince sigaraya karıştı, belli başlı kapattı, onsuz gidemem biryere, ben karşı çıksam bunlar yüzünden evliliğimi bozsam ailem kocana uy der biliyorum beni böyle kabul etti desemde Bir kadın evlendikten sonra kendine çeki düzen vermesi lazım der o yüzden huzurum olsun yeter
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tatlım arkadaşın kötü bişey söylememiş kendi hayatindan eşinden bahsetmiş herkesin eşi farklıdır . Bende bir yere giderken izin almam şuraya gidiyorum der giderim istediğim kıyafeti giyerim zaten absürt birşey hiçbir zaman gitmedim temizlik konusuna gelince eşim bana yardım eder yani her zaman değil ama rica ettiğimde camlari siler eve süpürge tutar kişilik meselesi kıyaslamamak lazım . Birde nasıl alistirirsan öyle gider gerçekten sen çok fazla kendine karışmasına her şeyine bir yorum yapmasına izin verirsen adam seni kırmaktan kilona boyuna posuna laf söylemekten asla çekinmez biraz rahatsız olduğun konuları baştan belli etmek gerek . Yine söylüyorum kişiden kişiye değişir bu dediğim gibi 
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Ona oyl acıdım ki haha bı ewlensin
0 oy
tarafından
Söyleyiş tarzı kötü ama dediklerinde haklı. Eşimle sevgili olduğumuz andan itibaren asla izin almadım, yapacağım şeyleri hep sadece haber verdim.. Giyimime karıştırmadım makyaj yapmayı çok severim karıştırmadım, ben ona müdahale etmedim onun da bana etmemesi için peşin peşin uyardım. Benimle evlenecek diye sahibim olmadı sonuçta. Şuan istediğim saatte istediğim yere gidebilirim, istediğimi giyebilirim, çünkü beni biliyor. 8 aylık oğlum var. Aynı hatayı arkadaşım yaptı mesela, sevgili oldukları anda makyaj yapmayı kes dedi kesti, 8 e kadar dışarıda kalabilirsin en geç demişti yaptı, ne biliyim her söylediğini yaptı şuan evliler ama kız tek başına bir yere gidemiyor ki bekarken kafasına göre takılan bir insandı. Makyaj yapmayı özledim diyor keşke öyle yapmasaydım çok pişman oldum diyor ki ben ona çok söylemiştim nişan olunca belli başlı şeylerine karıştır bak sonra özlersin felan diye ama dinlemedi beni 
tarafından
Kuzum o arkadaşın öyle davranmasa evliliği 2 gün bile sürmez hani misal 8 sonrası dışarı çıksa makyajı herkes yapıyor ona bişey diyemem, yani huzursuz olur eşinin huyu nasılsa öyle davranmalı
tarafından
Canım ama sevgililikten itibaren bu kadar taviz bana göre çok fazla. Bak ben ondan önce evlendim. Evlenmeden önce benim evde beraber kalacaktık daha sevgiliydi o zaman ona izin vermedi, ben onun nişanında bile kaldım eşim izin verdi. Şimdi cidden çok pişman, bak diyorum ya sana tek başına hiçbir yere gidemiyor bekarken kafasına göre gezen kız. Evet çok seviyorum o yüzden yaptım ama çok pişman oldum keşke izin vermeseydim diyor çocuğun izin verdiği tek yer annesigil onda da kendisi bırakıp alıyor bence bu ruh hastalığı
0 oy
(895 puan) tarafından
Bence boyle kankayla iliskini kes.yoksa evlililigini zedeler.kanka lafindan sogudum
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Su an bekar da o yuzden oyle konusuyor evlensin o da degisir bebegimiz olmadan once biz beraber temizllk yapardik ama bebelten sonra sizin gibi o bebege bakar ben temizlik yaparim mecbur oyle oluyor yani ikiniz ise girisseniz bebege kom bakacak adam su an ses edemiyordur ve daha evlenmedigi adama o kadar para hatcatmasi da normal degil bnce ben utanirdim yani aldirmaya sen onu dinleme bir tanidgim bu is guc yapmayan esi yuzunden bosandi herseyi adama yaptiriyormus ne cocuga bakiyormus ne temizik ne yemek adam dayanamadi bosandi 
0 oy
tarafından
Bu saydiklarini evlenince b.k yapar. Biz de evlenmeden once atıp tuttuk ama evlendikten sonra o is oyle olmuyo durumunu bilemem belki cok varlikli biriyle evleniyodur ama evlenince onceligin evin ihtiyaci oluyo gecim derdine dusuyosun zaten suslenmek puslenmek 2.planda oluyo en azindan benim icin oyle. Biz de evlenmeden once her gun disardan yerdik cicekler surprizler vs. ama evlenince evde ne eksik var onu alayim gelirken diyo. Bir de esim yardim etmiyo çocuklara bakiyo demissin de bence en buyuk yardim cocuga bakmasi ben de esime derim sen yeter ki cocuga bak ben herseyi yaparim. Arkadasin yasamadan evliligin sorumlulugunu bilemez disardan gorundugu gibi toz pembe saniyo evliligi demek ki hele bi cocuk olsun gorur o makyaj yapmayı giyinmeye firsat bulursa opsun de basina koysun. He de gec

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 326 göst.
+1 oy
6 cevap 450 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 791 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 567 göst.
15 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esha (570 puan) tarafından soruldu