0 oy
715 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Bız bayram dolayısıyla kaynanam lara geldık. Aıleyle bı sıkıntım yok sukur tek derdım m@l kocam. Bunlar oruc degıl kocam ve kardeslerı. Kaynım yumurta ıstedı fazla pısırme dedı. Bende fazla pısırmedım sonra dedı cıg kalmıs bıraz daha pıssın fln. Bız boyle konusurken m@l kocam bırden bana Allah Sneın belanı versın vuracam bı  tane faln dedı. Bende ne oldu dedım duymazlıktab geldı. Yıne sordum elımı omzuna surdum. Benı durtme ıkıde bır tane agzına vuracam sımdı dedı. Ne oldu anlamadım. Herhalde yumurta cıg kaldı ondan diyorum. Yanı hıc sebepsız durduk yere. Kaynım be kaynanam da yanımızdaydı. Gururum cok ıncındı. Tek ıkende boylr cogu xman ama onların yanında yapması cook cok kırdı benı. Butun modum düştü. Allah akıl fıkır versın. Vallahı bıllahı adam olmaz. Olmaz olmaz. 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Onlar erkekliğinden yapıyorum sanıyor. Ailem yanımda erkekliğini göstereyim diyor ulan erkeklik öylemi olur Bi kadını yürekte sevmeye erkeklik denir. Sinirim bozuldu kusura bakma kocan gerizekalı 
-Reklam-
+1 oy
(4,457 puan) tarafından
Canım evde de böyle olduğunu söylüyorsun anladığım kadarıyla sana bu şekilde davrandığı için hiç bir şey yapmamışsın ve eşinde haddini daha fazla aşmaya başlamış artık sadece evde değil başkalarının da yanında bu şekilde davranmaya başlamış. Bunun önüne geçmen gerekir 
(13,304 puan) tarafından
Aynen öyle sustukça bu kendini bir şey sanmaya başlamış başkasının yanında böyle saçmalayan adam da çok fena ya
(4,457 puan) tarafından
Evet canım umarım bir an önce düzelir bu durumları bir  kadın önce kendisine değer verecek ki eşide etrafındaki insanlardan değer görecek
+1 oy
(619 puan) tarafından
Canım eskiden babam da öyleydi. Misafir gelir ne yapacağını şaşırır annemi bizleri bozar salata var diye vay yogirt niye koymuyorsunuz bilmem ne. Şiddette vardı o zaman malesef. El iyisiydi. Halamlar babama sinir olurdu ama arsızlık kendini begenmislik vs anneme iyi çekiyon ne sabırlı kadınsın dediler.

Yillar sonra annem calismaya başladı. Bizlerde büyüdük. CEvap verdikçe çıldırdı ama en sonunda pes etti. 

Annem simdi ki aklim olsa o bardagi kirinca keske bende surahiyi kirsaydim der. Susma bacim bi bağırır iki bağırır.
0 oy
tarafından
Kalksin kendi yapsin
0 oy
tarafından
Hava basiyo kendi ozguvensizligini tatmin ediyo başkalarının yaninda .
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Erkekliği bu kadarmiymiş
0 oy
(940 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Orda derdim ki senin ağzına s.icarim serefsi.z p.ic köpeğe bak ya 

O annesi babası ve kayninda sere.fsiz ki hayırıdır denemis

Ben o sofrayı dağıtırdım 
0 oy
tarafından
O yumurtayi butuncene sokcan gotune varya baskalarinin yaninda erkeklik yapanlara ayar oluyom 
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Sen yapıştırsaydın ağzına bi ne terbiy esizlik ya 

İnsan eşini böyle rencide eder mi hayret bişey ya    
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Kayinin yumurtasini kendi pisirsin bir zahmet gerizekalilar
0 oy
tarafından

Eşşen kini  yesin ozaman tövbe estağfurullah gerizekalııı seni orda rencide ederken adamım sanıyo kendini işde zavallı böyle erkekleri görünce gözüm dönüyo vallahi :angry:

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Erkekliği tutmuş heee bu arada adam olmayana ne kadar erkek denirse.
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Allah onun belasını versin be manyağa bak. Elini kırıp vercen eline görcek çarpmayı
0 oy
tarafından
İyi sabretmissin alırdım o tavayı kafasına geçirir beynini yerinden oynatirdim onun artistlik öyle olmsz böyle olur diye . Allah'ın beyinsizzz köpeğiii 
0 oy
(595 puan) tarafından
Valla bacım öyle davranani aynı o şekilde ailesinin yanında Bi bozacaksin mosmor olacak. Benim öküzde aynısı yapmaya kalkti ki evde öyle değildir ama ailesinin yanında erkek olmaya çalıştı aklınca kaynana kaynata demeden iyi bozdum onu dahada ağzını acmiyo yok öyle Bi dünya 
0 oy
tarafından
sen niye böyle g-rizekalı bi adamla berabersin ki? sana ne sevgisi var ne saygısı.
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Yumurta çiğ kaldı diye neden Allah belanı veriyor onu anlamadım 
0 oy
(878 puan) tarafından
Allah herkesin kalbine göre versin takma erkekler ya üstünlük yapabilcrklerini sanıyorlar hep 
0 oy
tarafından
Ailesinin yanında sana erkeklik mi taslıyor sende ona kendi ailenin yanına bi kadınlık taslada bakalım nasıl oluyormuş el mi yaman sen mi gorsun
0 oy
(140 puan) tarafından
Canım valla susma sana öyle yapınca ben ufacık kelime bir şey söylettirmem kendime herkes haddini bilecek sustukça daha da çok yapar böyle yapar 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,259 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.
0 oy
15 cevap 937 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 771 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,227 soru

12,336,551 cevap

39,389 kullanıcı

Kategoriler