Tabiki bende yaşıyorum yaşamayan var mı bilmiyorum herhalde kayınvalidesi olmayan falandır diyecem ama onlarada kaynanadan başka herkes kaynanalik yapıyordur ")
Kayinvalidem dün bebeği gördü bir dehşet bir çiğlik bu çok gucccuuuukkkkk diye ")) haha yani ne yapayım geri mi içime sokayim iade mı edeyim??
Biberonu gördü mama verdim dedim amaaannn yok yok yok verme mama falan südün yiter ha sakin dedi =// xray gözleriyle gördü süt rezervimi maşallahı var ")
Bebeğim prematüre bir ay erken doğdu şükür ki çok düşük kiloda ve gelişimi eksik değildi biraz gözlem altında tutup teslim ettiler her saat başı kontrol edildi emiyor mu tıkanıyor mu çiş yaptı mı vs neyse ki kuvez maceramız olmadan geldik evimize ama gelin görün ki tahmini doğum tarihimden bir hafta erken doğuran gorumcem kadar olamadım ")) amoooo o da irken dovurmuş niler çekmiş vayıh ") çektiğinde hiç bir şey yok bizden gizli gizli çekilerse bilmem ")
Velhasıl i kelam kaynana terörü iş başında neyse ki ışten hasta bakmaktan nefret ederde başımı beklemiyor bide ille ben bakacam deseydi vay halime a dostlar