+1 oy
852 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tabiki bende yaşıyorum yaşamayan var mı bilmiyorum herhalde kayınvalidesi olmayan falandır diyecem ama onlarada kaynanadan başka herkes kaynanalik  yapıyordur ") 

Kayinvalidem dün bebeği gördü bir dehşet bir çiğlik bu çok gucccuuuukkkkk diye ")) haha yani ne yapayım geri mi içime sokayim iade mı edeyim?? 

Biberonu gördü mama verdim dedim amaaannn yok yok yok verme mama falan südün yiter ha sakin dedi =// xray gözleriyle gördü süt rezervimi maşallahı var ") 

Bebeğim prematüre bir ay erken doğdu şükür ki çok düşük kiloda ve gelişimi eksik değildi biraz gözlem altında tutup teslim ettiler her saat başı kontrol edildi emiyor mu tıkanıyor mu çiş yaptı mı vs neyse ki kuvez maceramız olmadan geldik evimize ama gelin görün ki tahmini doğum tarihimden bir hafta erken doğuran gorumcem kadar olamadım ")) amoooo o da irken dovurmuş niler çekmiş vayıh ") çektiğinde hiç bir şey yok bizden gizli gizli çekilerse bilmem ") 

Velhasıl i kelam kaynana terörü iş başında neyse ki ışten hasta bakmaktan nefret ederde başımı beklemiyor bide ille ben bakacam deseydi vay halime a dostlar 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benimkinin tek derdi mama vermem ve ona bırakmam başka sorunum olmadı keşke de öyle yapsaydım :D neyse ikinciyi atarım ona 

tarafından
Ay benim ki hiç beceremez çocuk tutmayı falan iyikide veceremiyor tepemden inmezdi yoksa bebe bebe diye
-Reklam-
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Hem kaynana  üvey  hemde  uzaktayım  kimse  karışmadı  karısamaz da alırlar cevaplarını 
tarafından
En temizi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 279 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Slma_selma (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 347 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedadz (945 puan) tarafından soruldu
+4 oy
27 cevap 736 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde -MickeyMouse- (12,779 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 532 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu

411,014 soru

12,369,323 cevap

42,274 kullanıcı

Kategoriler

...