+1 oy
1,134 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından

Habersiz pat diye gittiniz mi hiç ben bu ara oyle bi supriz yapicam kocama:D

Gittiysrniz tepkisi ne oldu ?

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç gitmedim istesem de gidemm çünkü köy okulunda araba olmadan gitmem imkansz
(5,268 puan) tarafından
Saglik olsun kuzum
tarafından
Aynen canm sağlık olsun
-Reklam-
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Gittim saldım çocuğu kasada duruyordu kasanın etrafında döndü durdu bacaklarina yapıştı tabi ben nasıl guluyom onunda hoşuna gitmisti
(5,268 puan) tarafından
Mutlu olmuştur canm valla bnde bi ara gidicem bakalm ;)
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Ben gitmiştim birkaç kere. Eşim sanayide aile dükkanı var orda çalışıyor. Görümcemle avmye gidecektik dükkana uğramamız gerekti arabayla direk dükkana girmiştim. Yeni çırak almışlar bizi tanımıyor haliyle, abla bu tarafa alalım arabayı bu tarafda yapıyoruz demişti. Bende alamam o tarafa sen bana patronunu çağır demiştim;) Esimle konuştuk çıktık elaman hâlâ anlamamış biz gidince geldiler hiç bişey de yaptırmadilar demiş;) 
(5,268 puan) tarafından
Ahah tanısa farkli davranirdi eleman:))
(3,106 puan) tarafından
Aynen:)
0 oy
tarafından

Eşim asker genelkurmayda çalışıyo asla gidemem :D

(5,268 puan) tarafından
Gitme zatn kafa rahat :))
0 oy
tarafından
Gidemem 5 sap çalışıyor. :D
tarafından
Bayan olsa bile rahat olur kafam :)
(5,268 puan) tarafından
Hadi yaa
tarafından
Kız nolcak önceki yerinde 20 ye yakın bayan vardı. Zerre düşünmem. Sen niye bu kadar takıyorsun :)
(5,268 puan) tarafından
Taktığidan degil kız öyle bi gidim dedim :)) hiç gitmedim iş yerine 3 senedir calişyor o is yerinde taksam simdiye kac kere giderdim :))
tarafından
He hiç gitmediysen normal. Uğra bir kere için rahatlar :D
0 oy
(2,038 puan) tarafından
eşim genellikle evin yakınlarında çalışır sık sık seslenir puslenir giderdim şimdi uzaklaştı bide virüs var çocuklar var gidemiyorum
(5,268 puan) tarafından
Hastalik olmasa yine gidilir de iste
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Gidemem bcunku nerde olduğu belli değil belki olsa camiyemi gideyim oda olmaz 
(5,268 puan) tarafından
Sabit bi yerde calismiyor mu
(2,328 puan) tarafından
İmam canım ama kuzu işi de yapıyor alım satım sürekli köyden köye geziyor sürekli meşgul o yüzden belli değil nerde olduğu
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Beton şantiyesinde ne isim var giz hepsi erkek gitsem de kızar yani
(5,268 puan) tarafından
Kız gitme zaten :) gerek yokmuş
0 oy
tarafından
Sürekli yapıyorum :) pat diye aşağıya yanına iniyorum jiç şaşırmıyor :) 
(5,268 puan) tarafından
İnme zahmet etme :))
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Geçenlerde gittim bebeğimle :) 
(5,268 puan) tarafından
Şaşırdı mı :)
(6,849 puan) tarafından
Evet arada giderm
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Ben gitmedim gitmem de pat diye ama bazen pandem i oncesi iş cikisinda giderdim almaya yemeğe falan giderdik.ama  o ben nobetteyken gelirdi benim yanıma gelirdi yemeğimiz falan güzel çıkmazsa sorardı ne yemek yedin diye yemedim falan dersem bize yemek getirirdi hele ki iş te tanıdığı iş arkadaşlarım varsa bazen onlarla konuşmuş olurdu gelirdi bu arada iş arkadaşlarım erkek olanlar la 
0 oy
(9,612 puan) tarafından

Öyle pat diye aklıma estikçe gidebileceğim yer değil ama is çıkışına giderdim ordaki restoranda da yemeğimizi yerdik veya alisveris merkezine gidip alisveris yapıp eve gelirdik eve :)

0 oy
tarafından
Virüs yokken gidiyordum yemek falan söyleyip orada yiyorduk arkadaşlarla orada toplaniyorduk akşamları ama artık gitmiyorum
0 oy
(102 puan) tarafından
Cok istiyor gidip sürpriz yapmamı ama ben üşeniyorum 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Gitmedim  ama  bende  gitmeyi  düşünüyorum  da asker  olduğu  için  karakola  gitmeye  utanıyorum:))
0 oy
(9 puan) tarafından

Evimizin altında olduğu için iş yeri süpriz biraz imkansız oluyor  :D hatta  kimi zaman sabah uyuyorsak gelip kendisi beni uyandırır :angel:

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Gittim beni görünce şaşırmayla karışık mutlu oldu öğle saati gittiğim için terasa çıkardı birde içecek getirmelerini söyledi ben manzarayı seyrederken o işini bitirdi beraber geze geze evimize gittik 
0 oy
tarafından
Eşim sanayi bölgesinde ulaşımı yok gitsem bile güvenliği geçemem geçsemde birisine bir şey olduda gittim zanneder :) 
0 oy
tarafından
Gittim çok gittim eşimin hoşuna gitmişti gider de yani hep derdi arada gel yap böyle sürprizler diye 
0 oy
tarafından
İs  yeri yok ki ;))))) 

İlgili sorular

+1 oy
47 cevap 1,092 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 578 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (9,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 556 göst.
28 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 448 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Se1in (157 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,780 soru

24,405,875 cevap

350,492 kullanıcı

...