0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimin iş yerindeki birinde cıkmış eşimde de belirti var yarın test vericek inşallah ama çok korkuyorum sigara içiyor hemde baya çok atlatan tanıdığınız var mı yada kendisi:(

24 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından
Ben 24 yasindayim sigara icerek atlattım. Esiniz kac yasinda bilmiyorum ama birsey olmaz Allahin izniyle.
tarafından
25 yaşında canım test vermek istemiyor yemin ettirdim inşallah yarın test vericek ve inşallah da negatif çıkar çok korkuyorum bu arada sizede geçmiş olsun
(2,252 puan) tarafından
Cok sagol tesekkur ederim insallah canim bende hic ilac kullanmadim. Sadece meyve tukettim bitki caylari ve her su ictigimdede suya okuyup ictim. Onun haricinde zaten gunde 1 paket sigara iciyordum. Ama etkisi devam ediyor korona olduktan sonra koku hissiyatim bozuldu. Tat yine iyi ama koku cok zorlarsam aliyor gibiyim.
tarafından
Peki canım atlatalı ne kadar oldu koronayı
(2,252 puan) tarafından
Araligin 4 unde basladi canim. 18 gun cektim 5 ay olmus. :)
-Reklam-
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Evet canım eşimin amcası yengesi kuzeni günde 1 paket içerler nerdeyse ve grip gibi ayakta atlattılar
tarafından
Çok geçmiş olsun canım eşim test vermek istemiyor yemin ettirdim yarın test vericek inşallah ama çok korkuyorum
(25,193 puan) tarafından
İnşallah negatif çıkar canım
tarafından
Allah razı olsun canim insallah
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Kayinbabam hafif atlattı o da sigara içiyordu. Test pozitif çıkınca bıraktı sigarayı. 
tarafından
Maşallah canım ya inşallah benim kocamda bırakır:((
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Evet arkadaşım atlattı günde 1 paket içerdi ayakta atlattı 
tarafından
Anladım canım geçmiş olsun çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 661 göst.
19 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy