+1 oy
896 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne yapmam lazim hic bilmiyorum ekmek cok yerim gece uyandigimda  pasta bile yerim sjejeejejejej 

Kilo olmaz ki bu amannn der yerim.

Ama gercekden yuzum nasil şismis ben nasil kilo almisim ahhh ne yapicam karnim surekli acikiyor ama :(( birde kizlar ben ozellikle akşamlari acikiyorum gunduz birsey yok sebbei günduz birsey yememem sanırım diminr yapayim kislar nasil sayiflicam  

24 Cevaplar

0 oy
(539 puan) tarafından
Ekmeği az ye. Fastfood uzak dur. Onun yerine badem ve fındık yoğurdun içine meyve parçala  elma ye. Karpuz ve peynir .domates salatalık haşlanmış patates.  Mercimek yogurt çorbalari tavsiye ederim. 
tarafından
Cok tesekkur canim
-Reklam-
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Yapman gereken sabah güzel sıkı bir kahvaltı yapmak kahvaltıyı az yapınca akşama miden boş oluyor ve yemeğe saldırıyorsun tatlı isteği için tarçın tuketebilirsin ben kalori hesabı yapmaya başladım 2 haftada nerdeyse 4 kilo verdim 
tarafından
Kahvalti yapamiyorum guzel maalsef kizim sstrese sokuyor beni bazen keyfim olmuyor
(2,039 puan) tarafından
Aynı canım bende öyleyim iki küçük kızım var ne yediğim ne içtiğim belliydi şimdi küçük 1 yaşında işte anca bir yeme düzeni olusturabildim
0 oy
tarafından
Yemek düzeni oturt kendine ekmek hamur işini çıkar hayatından iştah kesici kürler iç ye akşam da isot nane yoğırt ye bi kase bunu birine önerdim diyor ekmekle yiyeyim mi yoğurdu çok kalori yapar mı 
tarafından
:D :D
Allahim
tarafından
Yaa beterin beteri var biri de karnım gazındı programa başlamadan bi ekmeğe Sarelle sürüp yidim diyor hani sıyırmış millet
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Gece saat 8den sonra hiçbirşey yemiyeceksin cnm gündüz yemek saatlerini ayarla her gün aynı saatte yemeye çalış karbonhidrat yağli şeylerden uzak dur sabah aç karınla ılık limonlu şu iç bide gece uyumadan önce yine limonlu şu iç 
tarafından
Cok sagol canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,499,855 soru

24,496,773 cevap

358,029 kullanıcı

...