0 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (120 puan) tarafından
Bu kadar ilgisizlik görmedim. 34 haftalık hamileyim. Daha çocuğun  hiçbir alışverişini yapmadık. İlk çocuğumuz.  Adamda sıfır heyecan. Defalarca  söylemekten bıktım. Liste çıkardım. Para gidecek diye korkuyor  ne zaman konuyu  açsam değiştiriyor.  Maaş yatsın maaş yatsın yarın yatıyor maaşı.  Ama hala ilgisiz gidecez mi alışverişe diyorum. Bakarız diyor. Çocuğun  daha hiçbir seyi yok. Gercekten bıktım. Annemin ilk torunu. Gitmiş kaç milyara  beşik almış.  Kadın kocamdan daha heyecanlı. Biz anne baba olacaz ya hiçbir seyini alamadık. Daha vakit var diyenler için eşim şehir dısında çalışıyor. İzne geldi. Çarşamba günü gidecek. Doğuma anca gelir o yüzden acele ediyorum. Ama tavırları beni ediyor. Görümcemin kızının araba koltuğu  varmış. Onu verdiler bize. Puset almak istiyorum. Bunu puset yerine kullanalım  almayalım diyor. Lohusa pijama takımından bahsettim. Ne gerek var diyor. Zaten benim hamilelik giyecek bi tek eşofmanım var. Yıkayıp  yıkayıp  onu giyiyorum. Ben zaten kısabileceğim kadar kıstım. Gercekten böyle  eşi olan var mı? Sıkıldım bunaldim  yoruldum 

22 Cevaplar

0 oy
(1,287 puan) tarafından
Valla canım geç bile  kalmissin alış veriş için ben 26 hafta da yaptım alışverişimi ne zaman geleceği belli olmaz bence o gelmesede parayı al birini yanına al çık yap 
(120 puan) tarafından
Biliyorum cok geç kaldığımı ama eşimin yüzünden işte.
-Reklam-
0 oy
(16,040 puan) tarafından
Geç kalmışsın ne ara yıkancak ütülencek 34.haftada çantam hazırdı benim birçok arkadaşım 35 te doğurdu
(120 puan) tarafından
Biliyorum geç kaldığımı.  Kaç kere söyledim eşime onun yüzünden

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 289 göst.
21 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ayseisik (50 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 1,285 göst.
0 oy
21 cevap 1,166 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,366 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,908 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,051 soru

24,395,392 cevap

349,709 kullanıcı

...