0 oy
828 göst.
Diğer kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Benim eşimin köyünde kadınlar gelinler hep şalvar giyer dimi derler burda açık gelin nadir görülür. Köyde bı pantalonla gezelim acayip kınarlar etek bile kınanıyor ayıp olurmuş 14 yaş altı sadece pantalon ile gezdiginde bişey demiyorlar. Değişik biyer anliycaginiz bizim köyümüz öyle değildir mesela kimin ne giydigine karisilmaz sadece yaşlı çok o yüzden kısa açık şeyler giydiginde ayiplarlar pantalon ilede etek ilede şalvar ilede kim ne isterse giyer açık kapalı ayrımı yoktur. Sizlerinki nasıl kizlar? Bu arada eşim Niğdeli ben ankaraliyim belki memleketlimiz çıkarda yorum yaparsınız:))

30 Cevaplar

0 oy
(375 puan) tarafından
Ankara'nın neresi eşimin köyünde de salvarda giyerler etekde pantolda
-Reklam-
0 oy
(3,417 puan) tarafından
:) niğdeliyim canm bende evet bizim köyde aynı şekilde şalvar giycen ama üç beş yıldır biraz da olsa sosyalleşti etek uzun elbise giyiyorlar düğünlerde normalde hep şalvar giyilirdi 10 yaşima kadar köy yerinde büyüdüm kısa kollu bile giyemezdik saçımı açamazdim yemeni taksrdık şehre taşininca saçimi açmiştim ama köye gidince hemen kapattırdı anneannem o ne öle Kapat derrdi :)) şimdi Niğde merkezde yaşıyorum pantolon tunik giyerim azen yine laf olur şalvar giy kaynanaya gidince derler :))
(6,389 puan) tarafından
Bi nigdeli daha☺
0 oy
tarafından
Eşimin anne tarafı da baba tarafı da hem açık hem kapalı olanlar var ama geneli açık tamamen ama kaynanam Kur'an'a sohbetlere gider bende kapalıyım ama tunik pantolon giydiğim halde üstelik elbise de giyerim tunik pantolon her gün giymiyorum giysemde dar pantolon giymem ona rağmen ferace giymeye zorluyor tunik pantolonuma laf ediyor sinir şey 
0 oy
(161 puan) tarafından
Valla eşim corumlu.Köy akraba haliyle herşey dikkatle inceleniyor.Ben şehirde büyüdüm yetiştim haliyle onlara ultra açık gelirim eğer köyde öyle giyinsem.Kote gittiğimiz de kılığıma kiyafetime dikkat ederim.Pantolon giydigimde ustume uzun hırka giyerim.Esim kıyafetime asla karışmaz.Hersey heryerde giyilmiyor.Yeri ve zamanı var kınamıyorum açıkçası herkesi yetişme tarzı farklı 
0 oy
(262 puan) tarafından
Benim eşimin köyünde de şalvar giyerler ben sevmem de giymem de bı kaç kere giy diyenler oldu ağzının payını verdim ben onlara benim gibi giyinin demiyosam kimsede bana laf edemez 
0 oy
(1,456 puan) tarafından

önceden çok açık giyinirdim kayınvalidem hiç bişey demezdi sonra kendi isteğimle kapandım eşimin babannesi böyle daha iyi oldu bizim cemiyetimizde herkes kapalı seni şimdi sevmeye başladım dedi bende beni kapalı olduğum için seveceksen hiç sevme dedim :) ama Allah var eşim kayınvalidem hiç bişey demezdi şimdi de etek giymiyorum elbise ya da pantolon giyiyorum köydekilerde hiç umrumda değil Allah günahlarımızı affetsin 

0 oy
(52,793 puan) tarafından
esimin köy alkol almasiyla meshur ☺️ çok şükür esim ve ailesinde alkol yok ☺️ eltilerim kapali turbanli ben acigim kim ne isterse onu giyiyo☺️
0 oy
tarafından

Valla onların köyündeki kadınlar benden daha güzel giyiniyor:)

Elbiseler falan..

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Burada şalvar üstüne mutlaka mor bir kazak iğne oyalı yazma ve iki direkte mutlaka göklere kadar altın doludur hiç sevmem çok beğenmişler kendilerini Altınla ıq sunu ölçen insancıklar dolu vben sivaslıyım belkide ondan bana ters geliyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
5 cevap 122 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,448 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu