Ben normalde istanbul kiziyim eşimle ilk tanistigimiz zaman aciktim eşim bana şartları söyledi dedi kapancaksin işte 1 buçuk sene 2 sene köyde kalicaz ve bizim adetlerde ağız kapatmak da var ama sen istersen kapatma bende kapatmam zaten diye anlamıştık köye gittigimde kaynanam sürekli ayıp ayıp ağıizni kapat diyordu beynimi yemişti ben onu da yaptım biri geldiğin de ağzımıda kapatıyodum kapanmayda kabul ettim köyde yasamayida kabul ettim ama eltim maşallah heryeri açık kaynanam ona birsey demiyor hala da diyor en sevdiğim gelin odur diye
Yine de benden kötüsü yok evi istanbula taşıdım diye kaynanam benimle konuşmuyor bu devirde kim kaynanasiyla köyde 1 buçuk sene kalır ve ben şikayet etmeden bir gün bile onların adetlerine herseylerine ayak uydurdum
O değil de senin yazin nié böyle.
Biz niye böyle yazamiyok
Ağzını mı kapayacakmışsın ağzını neden kapayacakmışsın peki yazıları uykulu uykulu çift görüyorum sanırım
Şikayet edip sesini çıkarsaydın emin ol eltinden daha degerli olurdun, Herzaman aligıran baş kesenler önde ve hep övülen kişiler olmuştur.
1,491,302 soru
24,369,929 cevap
347,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın