0 oy
1,014 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (238 puan) tarafından
Çok.merak.ediyorum.cok.akil verenn varda uygulayan pek yok.sanirim bugünün sorusu eşinizsize tokat atsa bosanirmisiniz ahkam degil gerçek cevaplar istiyorum(yaparsin askim.gibi. oldu soru  biraz:))) 

31 Cevaplar

0 oy
(2,184 puan) tarafından
Boşanmam tabikide canim tartisirim ama o boyuta ulaşmaz 
-Reklam-
0 oy
(374 puan) tarafından
bende ona tokat  atrim  bide sebebi ne yani  boş yere atiyorsa keyfine göre gebrrtirim ama bosanmam
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Ben bir tokat için boşanmazdim ama o o tokattan sonra o yiyeccegi tekme tokat için boşanır mi bilemem :D

0 oy
(2,422 puan) tarafından

Allah denetmesin  ama böyle ani olaylards araba farı görmüş tavşan gibi kalıyorum genelde jetonum köşeli  sanırsam :D

Öldürmem ama suründürurum  diyim o zman :D:D

0 oy
(3,797 puan) tarafından
Tabikide bir tokat yuzunden evlilik bitmez ama uyaririm
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Durumun ciddiyetine bagli. Ama bi tokat icin bosanmam sanirim ama cok icerlerim uzulurum.
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Ben taa sevgiliyken uyardım onu ne olursa olsun bana el kaldırırsan aşkından ölcemi bilsem yine de çeker giderim diye. Çünkü yıllarca sebepsiz yere babamın annemi dövmesine şahit oldum. Ne zamanki biz büyüyüp babamın karşısına dikildik o zaman son buldu bu iğrençlik. Annemki yeri geldi günde 3 eve temizliğe giderdi yüzü gözü mor dudağı kaşı patlak bizi okutmak için. Çok şükür 3 kız kardeşiz hepimizde mesleğimizi elimize aldık. Babamda iyi adamdır ama kendi çalıştığını hep kendi yedi. Şimdi bile emekli maaşından anneme para vermez. Ablalarım ve ben veririz anneme harçlık. Anneminde tek hatası yaşlılığını düşünmeyip sigortasını yatırmayışı oldu. Yani ben çocukluğumdaki bu travmalardan dolayı ne olursa olsun 1 tokat dahi atsa ardıma bakmadan çeker giderim 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Hiç öyle birşey basima gelmedi Allah göstermesin de canım.
0 oy
tarafından
Allah gostermesin. Siddete kesinlikle karsiyim ama bir tokatla evlilik bitirilmez 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Btrmem  tabi ortada bi çocuğumuz war artik zooor olur bizi baglyn  bi minnos  war bi tokat için ayriomazdim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 162 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 339 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 742 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde AleynanurSidra09 (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,128 soru

23,756,655 cevap

315,207 kullanıcı

...