"İzinli. Arkadaşlarımla takilicam dedi yalan. Kaç kez aradım açmadı mesaj attım cevap yok bir insan bu saate kadar nereye gider ki"
Konuda bu....
Evet bence de çok haklısınız ben biraz abarttım. Adam kesin kaza geçirmiştir. (Kaza geçirdiğinde emin olun olay yeri anında arıyor)
Her kadının kendi kadınlık onuruna ve gururuna bakış açısı farklı olabiliyor. Mesela şahsım için söylemem gerekirse benim Onurumu gururumu ezen erkeği ben boşarım. Kimsenin kölesi değiliz malı hiç değiliz hizmetçisi de değilim. Çocuklarının annesine vw karısına Saygısı olmayan bir koca karısını ALDATAN erkektir. Yok öyle ben arkadaşlarla takılcam falan. Bu sizin için normal olabilir ama benim için değil. Siz ahlaksız bir erkeğin karısına yaptığı saygısızlığı NORMALLEŞTİRIYORSANIZ bu sizin bakış açınız. Ben BOŞAN diyorsam buda benim bakış açım. Kimse kimsenin fikrine katılmak zorunda değil fakat saygı duymak zorunda bunu baska bir posta taşıyıp kendi hemcinsi sizin gibi düşünmüyor diye onu hedef göstermek çok basit yani benim tarzım olmayan bir davranış. Saygılar.