0 oy
811 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Kızlar öncelikle bi fatiha okur musunuz. Kadın 90 yaşındaydı zaten. Kaynanam bakıyordu yatalaktı. Bugün ölmüş. Neyse gittim. Kaynanam aglıyor. Sonra sustu falan. Bir odada kadınlar vardı. Çay falan yapın dediler.Çay kola fanta gazoz pideler. Herkes lak lak yaptı.Ben agzıma tek lokma atmadım. Hepsinden tiksindim. Kadın ölmüş. İştahla yediler. Öldükten 2 3saat sonra yediler. Aç mı kalmış pislikler bu kadar. Eşim kardeşi arkadaşları yukarda lak lak yaptı. Babası arkadaşlarıyla çay keyfi sohbet etti. Kadınlar yarı yerde takıldı. Evet sohbet ettiler. Kulagıma duydum. İçim daraldı bugün. Hepsıne hizmet ettim zaman gectı. Akşam evıme geldım. Eşim kaldı orda, tabı arkadaşı falan var sohbet etcek. Yarında cenaze kalkacak. Akşam gelırım. Ama pazar gıtmıycem. Kaynanam gülüyor çay doldur derken. Hoşuna gıdıyo. Ulen bir Allahın kulu yardım etmez mi. Cenaze evi orası lak laga gelmişler. Yaa ben haksız mıyım nolur söyleyin. 

22 Cevaplar

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Çok haklısın o ölünce de lak lak edeni bol olsun .. çok ayıp ya ölüm bu yarı kıyamet demek hiç mi saygısı yok ölüye yeri gelince yuzune vurururm ben olsam
(192 puan) tarafından
Öyle öyle. Onlar ölünce de gircem ben.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim yengemin  dedesi vefat etmisti baş sağlığına gideyim dedim insanlsr düğüne gelmis gibi giyinmis ve herhalde düğün vardı yakın zamanda herkrs birbiirine aldığı alacağı elbiseyi gosterip guluyolardi ben sok icinde hepsini izlemistim ve sonra yengeme de dedim 
(192 puan) tarafından
Bende söyledım.eşim bana kızıyor. Yok ınsanlar açtır. Burası aç doguran degıl dedım. Bak bugun gene pide dagıtılcak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 334 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 500 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesannesi0806 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 472 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 860 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde nisa2702 (242 puan) tarafından soruldu

412,491 soru

12,418,515 cevap

45,111 kullanıcı

Kategoriler

...