0 oy
296 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebeğim dokuz aylık emeklemiyor korkmaya başladım karın üstü zaman çok yaptırmadım pişmanım oğlum en ufak yüzüstü pozisyonunda dursa ağlamaya başlıyor çok kucağa alıştırdım ondan mı sagliksal problemin isareti m? i 

23 Cevaplar

0 oy
(2,465 puan) tarafından
ondan olabilir benmkide 10aylık oldu aynı bahsettiniz gbi doktordan geldik cok öyle yatırmadysanz alısmamıstr ama smdiden snra otuncaklarla dikkatini cekin dedi ablası 11aylıkken yürümüştü yasınada girecek üzülüyorum ya cıglıgı basıyo doktor sey sordu kendi kendi oturuyor mu arkasına devriliyor mu iki eliyle bişey tutmaya calısıyor mu dedi bende evet dedm ozmn norml dedi siznki nasl
tarafından
Bazen devriliyor otururken yeni yeni denge kurmaya çalışıyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nerdeyse 10.aylık olucak kızım emeklemiyor geç olabilir dedi doktor bence şuan iyi gunlerimz emeklese herseyi dağıtama cabasina girecek
tarafından
Üzülüyorum geri kaldı diye
tarafından
Yok ya benim yigenlerim hep 11 aylıkken emekledi kizimda öyle olucak sanırım çok takma bi şey yoktur insalah
tarafından
İnş annemde dedi dayısı 2 yaşında yürümüş emekleme side popo üstüne olms ona çekmiştir diyo annemde
tarafından
Aynen yigenlerim hep geç yürüdü emekledi
0 oy
tarafından

Benimki 9 aylık oluyo bu ay kendi oturumuna gelebiliyo şu anda karnıyla sürüklenerek emeklemeye çalışıyo mesela dizlerini emekleyerek yürüme pozisyonuna geliyo ama daha cesaretli değil korkma bazı bebekler geç emekler 

tarafından
İnş ya içim içimi yiyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
21 Kasım 2022 Aile kategorisinde Canannnn.1 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 306 göst.
21 Kasım 2022 Aile kategorisinde Canannnn.1 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Livosum (404 puan) tarafından soruldu